Lexidus

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Lexidus
  • Hilversum, Noord-Holland

Europees aanbestedingsspecialist, jurist en ondernemer Alexandra van den Berg werkt sinds 2017 zelfstandig onder de noemer Lexidus als partner voor bedrijven die een aanbesteding willen winnen.



Door de jaren heen is Alexandra onderdeel geweest van vele tendertrajecten, variërend van aanbestedingen voor beveiligingsdiensten, facilitaire producten, detachering, opleidingen en bouwprojecten. Met haar 15 jaar ervaring in sales, key accountmanagement en tendermanagement weet Alexandra als geen ander waar aanbestedende diensten naar op zoek zijn en wat er nodig is om aanbestedings-trajecten succesvol te doorlopen.



Alexandra is een enthousiaste, zorgvuldige en creatieve sparringpartner. Ze is een getalenteerd schrijver van heldere, commerciële aanbestedingsteksten die bewezen succesvol zijn. Daarnaast is ze een betrouwbare, gestructureerde en resultaatgerichte projectmanager, waarmee ze uw bedrijf in aanbestedingstrajecten kan ondersteunen of volledig kan ontzorgen. Tot slot biedt Alexandra ook trainingen waarmee uw team effectiever zelf Europese aanbestedingen en tendertrajecten (of gedeelten daarvan) kan uitvoeren.



Of u Lexidus nu inschakelt als trainer, tekstschrijver of tendermanager om de complete regie te voeren, met Alexandra heeft u een integere, creatieve en kritische sparringpartner in huis. Door focus, samenwerking, open communicatie, eerlijkheid en vertrouwen komt ze samen met u tot de beste resultaten!



Locatie

Lexidus
1213VB Hilversum Noord-Holland NL