Trixxo Zuid-Limburg

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Trixxo Zuid-Limburg
  • Trixxo Zuid-Limburg
  • Maastricht, Limburg

Een jonge onderscheidende organisatie actief over de hele lijn van personele dienstverlening. Trixxo Zuid-Limburg heeft zeer ruime ervaring zowel in uitzenden, detachering als ervaring in het oplossen van een breed spectrum aan HR vraagstukken onder andere op het gebied van outplacement, mobiliteit en re-integratie. Daarnaast hebben de mensen van Trixxo Zuid-Limburg een heldere visie op dienstverlening.

Wij begrijpen namelijk heel goed wat er in deze tijd, vandaag de dag, verwacht wordt van een dienstverlener op het vlak van Human Resources: onderscheidend vermogen op het gebied van echte betrokkenheid, deskundigheid, ervaring en professionaliteit.
De naam Trixxo Zuid-Limburg staat echter voor meer. Beschouw het maar als een vrije vertaling van carpe diem, pluk de dag. Het is van belang om elke dag bewust te beleven, elke dag met volle overtuiging en plezier tegemoet treden. Alleen dan kun je je werk goed doen.



Locatie

Trixxo Zuid-Limburg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d92e9246c9fcde4a2e47afe5ac1cbed02ba12a7ab5be2007.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/d92e9246c9fcde4a2e47afe5ac1cbed02ba12a7ab5be2007.png
6225XS Maastricht Limburg NL