VAST. Werk in de Achterhoek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VAST. Werk in de Achterhoek
  • VAST. Werk in de Achterhoek
  • Wehl, Gelderland
VAST. Werk in de Achterhoek vacatures

VAST. is niet het enige Werving Selectiebureau in de Achterhoek, maar toch wel uniek in zijn soort. 5 redenen waarom wij verschillen van anderen en wat dit voor jou of jouw organisatie betekent?

1. VAST. is georganiseerd in branches met bijbehorende Branchespecialisten. Hierdoor spreek je altijd iemand die de markt en haar mogelijkheden kent, waardoor zij sneller in staat zijn passende matches te maken.
2. Het VAST. team heeft jarenlange ervaring in de Werving Selectiebranche, waardoor ze haarfijn weten met welke dilemmas kandidaten en werkgevers te maken hebben.
3. Het VAST. team blijft ook gelieerd aan Seesing Flex, waardoor zij gebruik kunnen maken van de kennis, ervaring, tools en het netwerk van de gehele organisatie, met haar 6 locaties.
4. De VAST. Branchespecialisten komen allemaal uit de Achterhoek, waardoor ze elk over een zeer groot zakelijk netwerk in de regio beschikken.
5. De VAST. Branchespecialisten zijn geroutineerd in het achterhalen van enerzijds de cultuur, eisen en behoeften van de werkgever en anderzijds de competenties, soft skills en wensen van de kandidaten, om deze vervolgens op feilloze wijze aan elkaar de koppelen.

Montagemedewerker buitendienst

Varsseveld - MBO - 40 uur
Seesing Flex

Montagemedewerker

Varsseveld - MBO - 40 uur
Seesing Flex

Financieel Administratief medewerker logistiek

's-Heerenberg - MBO - 40 uur
Seesing Flex

Assemblagemedewerker

Doetinchem - MBO - 40 uur
VAST

Omscholingstraject Bouwplaatsmedewerker

Lichtenvoorde - MBO - 40 uur
VAST
VAST. Werk in de Achterhoek vacatures

Locatie

VAST. Werk in de Achterhoek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1295e72be5452c3a80ebd0b4b0ff958aed3a617419ef6abe.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1295e72be5452c3a80ebd0b4b0ff958aed3a617419ef6abe.png
7031GG Wehl Gelderland NL