Ven der Woods (www.gebruiktekinderstoelen.nl)

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ven der Woods (www.gebruiktekinderstoelen.nl)
  • Ven der Woods (www.gebruiktekinderstoelen.nl)
  • Haren (GR), Groningen

Zoek je een flexibele bijbaan? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Met onze kleine webshop verkopen wij grootschalig gebruikte kinderstoelen in binnen en buitenland. Wij doen dit als hobby naast onze eigen baan in het onderwijs. Wij hebben onze voorraden weer verplaats van een opslag in Leek naar onze schuur thuis in Haren. Het is voor ons het komende schoolseizoen anders niet te combineren met werk en privé. Wij zijn dus een kleinschalig maar gezellig bedrijf en zijn daardoor enorm flexibel.

www.gebruiktekinderstoelen.nl

Wij zijn momenteel opzoek naar 1 werknemer voor het inpakken van onze kinderstoelen. Je werkt zelfstandig in onze kleine opslag. Er is elke week minimaal voor 3 uur werk en maximaal 12 uur. Dit is per week verschillend en afhankelijk van de verkopen/leveringen. We overleggen elke week de planning, zodat het ook binnen jou rooster past van eventueel, school, overige baan, sport etc.

Wij hebben nog 2 medewerkers in dienst, maar die zijn voornamelijk verantwoordelijk voor het verzend klaar maken van de bestellingen. Voor deze vacature zijn wij opzoek naar een inpakker.

Groetjes,

Het team van,
www.GebruikteKinderstoelen.nl



Locatie

Ven der Woods (www.gebruiktekinderstoelen.nl) https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4efbee0a82c4708bd5b1dec03943b2dec2643c875ed8c006.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4efbee0a82c4708bd5b1dec03943b2dec2643c875ed8c006.jpg
9751VM Haren (GR) Groningen NL