Golf4AllHarderwijk

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Golf4AllHarderwijk
  • Zeewolde, Flevoland

Graag zou ik mij even in het kort aan je voor willen stellen en wie weet kunnen wij dan eens nader kennis met elkaar maken op kort termijn.

Mijn naam is Sinthia en ik ben manager bij Golf4All Harderwijk, wij zijn een golfbaan waar iedereen welkom is. Wij willen onze gasten vooral meegeven dat golfen voor iedereen is weggelegd. Wij willen de mensen graag laten zien en ervaren dat het echt genieten is en een belevenis om een dagje uit te zijn bij ons op de golfbaan. Men kan bij ons komen oefenen, golfen met je gezin, golfen met familie of met je collegas het kan allemaal.
Samen met onze collegas willen wij ervoor zorgen dat onze gasten vanaf het eerste moment bij ontvangst een gevoel van welkom ervaren.

Momenteel zijn wij op zoek naar collegas om ons team van horecamedewerkers te versterken. Bij onze toegankelijke golfbaan hebben wij een Brasserie op een hele unieke locatie. De Brasserie en het terras eromheen kijken uit over een mooi stuk natuur. Wij zoeken collegas met ervaring in de horeca, gastvrijheid staat boven alle. Daarnaast verwachten wij een productieve houding en vragen jou de handen uit de mouwen te steken wanneer we weer open mogen.



Locatie

Golf4AllHarderwijk
3898LL Zeewolde Flevoland NL