Medplus Fysiotherapie en Sport

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Medplus Fysiotherapie en Sport
  • Medplus Fysiotherapie en Sport
  • Dordrecht, Zuid-Holland

Welkom bij hét adres voor fysio, sport en leefstijl coaching in Dordrecht.
Bij MedPlus Fysiotherapie en Sport in Dordrecht werken professionals op het gebied van bewegen. In ons toonaangevende centrum bieden we diensten aan op het gebied van Fysiotherapie, Sport en Leefstijl coaching. Met dat alles onder een dak willen we gezond leven stimuleren en bewegen zo aantrekkelijk mogelijk maken. Wij verwelkomen je graag in onze energieke omgeving. Waar we je zullen stimuleren op het gebied van fysieke en mentale fitheid!

Jouw adres voor fysiotherapie in Dordrecht
De fysiotherapeuten van Medplus hebben veel ervaring op verschillende gebieden van fysiotherapie. Zo zijn ze naast algemeen fysiotherapeut ook verder gespecialiseerd in manuele therapie, sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry needling, revalidatie (ook COVID revalidatie) , gespecialiseerde therapie bij rugklachten (OriGENE concept) en kinesio taping. Afhankelijk van je klachten of blessure kunnen we je van zorg voorzien die het beste resultaat geeft.

Ook ben je bij ons aan het goede adres om zowel voor als na een operatie te trainen en revalideren voor het meest optimale resultaat. Niet alleen in onze ruime behandelkamers maar ook in onze grote, moderne oefenzaal werken we aan gericht herstel. Omdat wij geloven dat actieve participatie helpt om het beste te revalideren, zijn onze fysiotherapeuten dan ook dagelijks met patiënten in de zaal met onze uitgebreide trainingsfaciliteiten te vinden.



Locatie

Medplus Fysiotherapie en Sport https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5dca3c00d7f2d18490aefbb35cfa382dda26dd69db5e70f8.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5dca3c00d7f2d18490aefbb35cfa382dda26dd69db5e70f8.jpg
3311DN Dordrecht Zuid-Holland NL