FAID

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • FAID
  • Hoofddorp, Noord-Holland

Wij zijn een organisatie die zich inzet voor het verkrijgen van nieuwe cliënten voor uw eigen onderneming. Dit doen wij inmiddels al voor tal van opdrachtgevers met een financieel product of juist hoogwaardige verduurzamende producten.

Wij zijn gespecialiseerd in accountmanagement, verkoop, colportage, face-to-face marketing, business-to-business (B2B), telemarketing en het werven van nieuwe cliënten voor verschillende bedrijven. Door het aanleveren van de beste kwaliteit afspraken, zonder concurrentie van andere partijen of juist het uitbesteden van uw eigen acquisitie, kan uw bedrijf naar uw wens en bedrijfscapaciteit groeien.

FAID staat voor strenge, logische en doeltreffende kwaliteitseisen. Cliënttevredenheid staat te allen tijde voor ons op nummer 1. Wij waarborgen ons concept door constante klantvriendelijkheid, eerlijkheid en transparantie in onze samenwerking!

Wij werken samen met ZZPers, scholieren, studenten, tussenjaar-studenten, herintreders, vrienden, familie en eigenlijk iedereen die juist op zoek is naar een leuke goedbetaalde (bij)baan voor de korte of lange termijn.

Naast een goede werkervaring en doorgroeimogelijkheden bieden wij uitgebreide verkoop-, product- en communicatietrainingen waar je de rest van je leven profijt van hebt.



Locatie

FAID
2132PZ Hoofddorp Noord-Holland NL