Jan Zandbergen Group

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Jan Zandbergen Group
  • Jan Zandbergen Group
  • Veenendaal, Utrecht
Jan Zandbergen Group vacatures

Werken bij Jan Zandbergen Group is bijdragen Europa te voorzien van lekker vlees en smaakvolle plantaardige vleesvervangers. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst omdat we met innovatieve ontwikkelingen inspelen op de eetbehoeften van morgen.

Jan Zandbergen Group is een ambitieus familiebedrijf. De communicatielijnen zijn direct en kort, ongeacht de functie die je bekleedt. Onze pater familias wordt niet aangesproken met Meneer maar gewoon bij zijn voornaam, of dat zelfs afgekort. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij ons geen nummer bent maar een persoon die gezien wordt, met al je kwaliteiten.

Er is niet één type persoon werkzaam bij ons. De enorme variëteit in werkzaamheden zorgt voor diversiteit in functies en mensen die daar bij passen. Of je nu graag in cijfers en data duikt, blij wordt op de heftruck, uitdaging vindt in klantcontact of met passie experimenteert om tot nieuwe producten te komen; jouw kennis en doen vormen een belangrijke schakel in onze sterke organisatie. Wat we wel gemeen hebben en zoeken in de genen van nieuwe collegas is een praktische, oplossingsgerichte instelling, denken in mogelijkheden, doorzettingsvermogen, heldere communicatie voor een prettige samenwerking en een liefde voor lekker eten.

Jan Zandbergen Group (bestaande uit Jan Zandbergen BV, Diviande en Future Food Group) telt ca. 270 collegas, waarvan het merendeel Veenendaal als standplaats heeft.

Smaakt dit naar meer? Kijk of wij een vacature hebben die aansluit bij jouw kunnen en ambities.

Meer informatie over de organisatie? Ga naar www.janzandbergen.nl

Slager

Veenendaal - Geen opleiding vereist - 40 uur
Jan Zandbergen Group

Operator Inpak

Veenendaal - LBO/VMBO - 40 uur
Jan Zandbergen Group

Logistiek Medewerker (Bijbaan)

Veenendaal - MBO - 16 - 40 uur
Jan Zandbergen Group

Teamleider Logistiek

Veenendaal - HBO - 40 uur
Jan Zandbergen Group

Receptioniste

Veenendaal - MBO - 32 - 40 uur
Jan Zandbergen Group
Jan Zandbergen Group vacatures

Locatie

Jan Zandbergen Group https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2bd8967aa67c82b6675d9e57cf52e04bb1c77f129d6c42a6.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/2bd8967aa67c82b6675d9e57cf52e04bb1c77f129d6c42a6.png
3903KE Veenendaal Utrecht NL