MeerWaarde Welzijn

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MeerWaarde Welzijn
  • MeerWaarde Welzijn
  • Hoofddorp, Noord-Holland

Wie zijn wij
Al meer dan 20 jaar werkt welzijnsorganisatie MeerWaarde aan een samenleving waarin iedereen meedoet en meetelt. Wat heeft de klant nodig is leidend bij alles wat we doen.
Onze organisatie moet ons de flexibiliteit bieden om in te spelen op de wensen van onze klanten. We zijn ambitieus. Ons koersplan geeft richting aan onze ambities. Dit jaar zijn we sociaal werker van het jaar geworden. Daar zijn we trots op en geeft ons erkenning van onze koploperspositie.

Ons werkgebied omvat de gemeenten Haarlemmermeer, Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Naast onze hoofdlocatie in Hoofddorp werken we vanuit een aantal PlusPunten verspreid door Haarlemmermeer.

Zelf, samen, sterker!
MeerWaarde is een welzijnsorganisatie met ruim 90 medewerkers (75 fte) en circa 350 vrijwilligers. Onze belangrijkste taak is ervoor te zorgen dat inwoners zich wel bevinden, zich prettig en gelukkig voelen. Wij helpen actief door dichtbij de mensen te zijn. We zoeken mensen op, wijzen ze de weg, geven ze inzicht, leren vaardigheden, reiken handvatten en tools aan en bieden maatwerk als zij daar voor open staan. We verbinden mensen met elkaar en bouwen aan duurzame, informele netwerken. Samen met onze vrijwilligers en partners werken we aan een samenleving die prettig is voor alle inwoners. Dit doen we vanuit ons motto: zelf, samen, sterker!



Locatie

MeerWaarde Welzijn https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a7cf51a8e98734f69dcf3af6d9cf90f14e5c4e48dadeafee.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a7cf51a8e98734f69dcf3af6d9cf90f14e5c4e48dadeafee.jpg
2132JR Hoofddorp Noord-Holland NL