Chill

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Chill
  • Chill
  • Renkum, Gelderland

Chill EAT. DRINK. ENJOY.

EAT.
Lokale producten en creativiteit zijn onze favoriete ingrediënten. Wij bieden veel (seizoensgebonden) gerechten aan met ingrediënten van Hollandse bodem.
Wij vinden niet alleen de smaak, maar ook de herkomst van onze gerechten belangrijk. Daarom werken wij vooral samen met lokale leveranciers zoals de visboer en ijssalon uit Renkum. We halen ook producten direct van de boer of onze Chef, Erik, gaat zelf naar de markt. Als eigenaar van Chill ben ik opgegroeid op de Veluwe en trots op onze lokale boeren en voedselmakers. In mijn beleving worden onze gerechten nog lekkerder door de wetenschap dat zij een eerlijke prijs voor hun producten krijgen, de voedselketen kort is en dan onze ingredienten op een duurzame manier verkregen zijn.

DRINK.
Je kan rekenen op seizoensgebonden cocktails, mocktails, smoothies, verse ijsthee, (lokaal) bier en wijn. Dit is maar een greep uit ons dranken-arsenaal waarmee je lekker kan Chillen op ons grote terras of gezellig binnen in onze Chill-hoek.
Ook als je een koffie of thee liefhebber bent, ben je bij ons aan het juiste adres met ons uitgebreid geserveerde koffie of losse thee.

ENJOY.
Bij Chill geloven wij dat een glimlach aanstekelijk is, dus doen wij er alles aan om een glimlach op je gezicht te toveren.
De uitstraling en inrichting van Chill is volledig gericht op een natuurlijk, laagdrempelig, gemoedelijk en gezellig verblijf. Heb je naast er lekker even helemaal uit zijn, iets te vieren of heb je gewoon zin in iets speciaals? Wij verzorgen ook high tea, high wine en high beer arrangementen. Voor feesten, partijen, buffet, vrijdagmiddagborrel of andere arrangementen kan je perfect bij Chill terecht tot 75 personen.



Locatie

Chill https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1d7ea172e69331039632eb74aa70096d2bdd75384fb7e682.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1d7ea172e69331039632eb74aa70096d2bdd75384fb7e682.png
6871AA Renkum Gelderland NL