CGOB De Herberg Kennemerland en Zaanstreek

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

CGOB De Herberg Kennemerland en Zaanstreek
  • CGOB De Herberg Kennemerland en Zaanstreek
  • Alkmaar, Noord-Holland

Wij zijn het eerste en grootste christelijke gastouderbureau van Nederland. Al 15 jaar zetten wij ons in voor kwalitatief goede en christelijke kinderopvang.
De vraag naar kleinschalige christelijke kinderopvang blijft groeien.
Ouders die contact met ons opnemen willen het liefst hun kinderen onderbrengen bij iemand die dezelfde normen en waarden heeft als zij, waar ze zich thuis voelen en waar de kinderen de liefde van Jezus mogen ervaren, waardoor zij een sterke geloofsbasis in het leven meekrijgen.

Om aan de grote vraag naar opvang te kunnen blijven voldoen, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe christelijke gastouders.

Gastouderopvang vanuit jouw huis:
Als gastouder werk je vanuit je eigen woning. Zo kun je je werk bijvoorbeeld goed combineren met je eigen gezin. Jij bepaalt zelf je werkdagen en werktijden en hoeveel kinderen je wilt opvangen (binnen de grenzen die de Wet Kinderopvang hiervoor stelt).
Je bepaalt ook zelf hoe jij invulling geeft aan je dag, waardoor je heel goed het ritme van de kinderen kunt volgen.

Gastouder bij ouders in huis:
Daarnaast zijn wij ook op zoek naar gastouders die het prettig vinden bij ouders thuis op te vangen. Dit betekent dat je zorgdraagt voor de kinderen in het gezin en daarnaast licht huishoudelijke werkzaamheden verricht.

Wat bieden wij:
Vrijheid in het bepalen van je eigen uurtarief, wij kunnen je hierover adviseren.
Vrijheid in het bepalen van je werkdagen en openingstijden.
Vrijheid om de opvang op jouw manier vorm te geven. Je kunt hiervoor gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring die wij hebben opgedaan.
De mogelijkheid om vanuit het comfort van je eigen huis, een veilige plek te bieden aan kinderen, hen te helpen ontwikkelen en opbloeien.
De mogelijkheid om op jouw manier Jezus liefde door te geven aan de kinderen die bij jou komen.
Training, bijscholing en intervisie. Momenten waarop je ook andere gastouders ontmoet.
Persoonlijke en volledige begeleiding tijdens het registratieproces als gastouder.
Coaching, begeleiding en advies op alle terreinen van het gastouderschap door een bemiddelingsmedewerkster uit jouw regio.
Ondersteuning voor het voldoen aan de eisen die de overheid stelt aan gastouders. Wij bieden handreikingen die het jou gemakkelijk maken om alles in orde te hebben.
Wij zorgen voor alle administratieve zaken als het opstellen van overeenkomsten en het facturatieproces, zodat jij je volledig op de kinderen kunt richten.
Persoonlijk contact en een luisterend oor, wanneer je dit nodig hebt
Wat wordt er van je gevraagd?

Hieronder staat beschreven wat er nodig is om als gastouder te kunnen starten. Weet je niet zeker of jouw diploma/situatie voldoet? Of wil je heel graag gastouder worden, maar heb je niet de juiste papieren? Neem dan toch contact met ons op, zodat we samen kunnen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Jij:
hebt een groot hart voor kinderen en kunt hen een veilige plek bieden om op te groeien.
hebt minimaal een MBO-2 opleiding in de richting Zorg en Welzijn of een geldig gastouderdiploma (er zijn veel diplomas toegestaan, wij kunnen je helpen bij de vraag of je diploma voldoet).
hebt een geldig Kinder-EHBO-certificaat of bent bereid deze te halen.
hebt een Verklaring Omtrent Gedrag, kunt deze aanvragen, of je staat al ingeschreven in het Personenregister Kinderopvang
onderschrijft de christelijke identiteit van De Herberg en geeft op een actieve manier vorm aan jouw geloof in je persoonlijk leven.



Locatie

CGOB De Herberg Kennemerland en Zaanstreek https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f72d7b690df4903f9457f46d30533c53ecaf07c1909f25ac.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/f72d7b690df4903f9457f46d30533c53ecaf07c1909f25ac.png
1816XX Alkmaar Noord-Holland NL