Qredibility

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Qredibility
  • Qredibility
  • Beek en Donk, Noord-Brabant

Qredibility is dè specialist op het gebied van werven en selecteren van gekwalificeerde finance professionals van MBO tot en met Universitair niveau. De juiste kandidaat op de juiste positie. Dat is waar het om draait bij werving en selectie en daarom hanteren wij onze unieke Qredibility Score. Deze is op basis van jarenlange kennis, kunde en ervaring ontwikkeld en heeft als uitgangspunt dat iedere kandidaat en iedere opdrachtgever uniek is.

De Qredibility Score is onderverdeeld in de categorieën Betrokken, Betaalbaar, Betrouwbaar en Bekwaam en iedere categorie is op haar beurt weer opgebouwd uit een aantal indicatoren, ieder met haar eigen wegingsfactor. Tezamen met onze opdrachtgever bepalen wij per categorie, naar aanleiding van een intakegesprek, deze wegingsfactor waarna de unieke Qrediblity Score voor de desbetreffende vacature opgemaakt wordt.

Iedere vacature, iedere kandidaat en dus ook iedere Qredibility Score is uniek. Derhalve bestaat de mogelijkheid dat eenzelfde kandidaat een Qredibility Score van 94% op vacature A- en maar een Qredibility Score van 77% op vacature B kan behalen.

Doordat wij het kaf van het koren scheiden en alleen kandidaten met een Qredibility Score van 90% of hoger voorstellen, wordt de slagingskans op de perfecte match significant vergroot! Dit is een win-win situatie voor zowel opdrachtgever alsook kandidaat!



Locatie

Qredibility https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/acb5667df553781e0f641b43d9adcbba439f1a88c83e57ad.gif https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/acb5667df553781e0f641b43d9adcbba439f1a88c83e57ad.gif
5741CR Beek en Donk Noord-Brabant NL