Allure Clinic

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Allure Clinic
  • Allure Clinic
  • Zoetermeer, Zuid-Holland

Vacature van Allure Clinic, huidtherapeut, locatie Zoetermeer

Allure Clinic is op zoek naar een gedreven en enthousiaste huidtherapeut. Allure Clinic is een NIEUW, exclusieve beauty clinic gevestigd in nieuw wijk Oosterheemplein in Zoetermeer. Wij voeren verschillende behandelingen uit zoals; laser (ontharing), gezichtsbehandeling, botox fillers en cosmetisch tandheelkundige behandelingen. Daarnaast verkopen wij fijne skincare producten en geven wij onze klanten de totaalbeleving.

Over de functie
Als huidtherapeut ben je verantwoordelijk voor de professionaliteit en hoogstaande service in de praktijk. Je ontvangt de gasten van Allure Clinic hartelijk en helpt ze verder bij de voorbereiding van de behandeling. Omdat Allure Clinic hoogwaardige kwaliteit biedt, weet je precies welke klanten jij voor je hebt. Daarnaast ben je als huidtherapeut verantwoordelijk om de klant te informeren over producten in het assortiment en zorg je ervoor dat klant niet met lege handen naar huis gaat. Je achterhaalt de wensen van een klant en probeert deze zo goed mogelijk te vervullen.

Functie-eisen
Je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau. Je bent minimaal 8-16 uur per week inzetbaar. Meer of minderdagen in overleg mogelijk.

Eigenschappen en vaardigheden
Je hebt een enthousiaste en positieve houding
Je werkt gestructureerd en planmatig
Je bent resultaatgericht, maar je stelt de klant voorop
Je bent proactief
Je helpt klanten graag met een behandeladvies
Je kan zelfstandig werken, maar ook in teamverband
Je streeft ernaar de doelstellingen op het gebied van klantervaring te overtreffen
Serviceniveau staat bij jou hoog in het vaandel

Honorarium op basis van:
Zzper of loondienst

Graag ontvangen wij uw sollicitatiebrief, CV per mail. [email protected]

Alvast bedankt
Allure Clinic Zoetermeer



Locatie

Allure Clinic https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1896a1165d09ab81793b8a47a03b5450e8e87df5cda38513.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/1896a1165d09ab81793b8a47a03b5450e8e87df5cda38513.jpg
2721NJ Zoetermeer Zuid-Holland NL