HM Dakkapellen

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

HM Dakkapellen
  • HM Dakkapellen
  • Oosterblokker, Noord-Holland

HM Dakkapellen is dé specialist in het fabriceren en monteren van préfab dakkapellen en dak-opbouwen. Voor zowel de standaard dakkapellen als de dakkapellen op maat kunt u bij ons terecht. Door de grote kennis en de jarenlange ervaring zijn wij in staat vele typen dakkapellen en dak-opbouwen te fabriceren en te monteren! De dakkapel wordt geheel naar uw wensen geleverd en gemonteerd. Uw (zolder)kamer is binnen 1 dag veranderd van een donkere ruimte in een mooie, praktische kamer met veel licht en ruimte.
HM Dakkapellen biedt u een compleet pakket dat zich kenmerkt door persoonlijk advies, flexibiliteit en kwaliteit op hoogte.
Inmiddels 25 jaar geleden startte Hans Mnch zijn aannemersbedrijf in Hoorn (Zwaag). Met ruime ervaring in de bouwwereld, richtte hij zijn pijlen voornamelijk op de particuliere markt voor dakkapellen en dak-opbouwen.
Hans Mnch: ik heb altijd persoonlijk en rechtstreeks contact met de klant, ik kom nog steeds zelf bij iedere klant thuis om de situatie te beoordelen en de wensen te bespreken. Op deze manier ken ik iedere klant persoonlijk en blijft de klant koning!.
HM Dakkapellen werkt met eigen montage-teams. Ook de montage-teams kenmerken zich door efficiëntie, vakkundigheid en persoonlijk contact.
HM dakkapellen is deskundig en bevoegd om eventueel (grote) aanpassingen in dakconstructies aan te brengen. U bent ervan verzekerd dat uw dakkapel of dak-opbouw bouwkundig goed in elkaar zit. U zult nog jarenlang van een kwalitatief hoogwaardig product plezier hebben.



Locatie

HM Dakkapellen https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/14e227d11cc2c37bc992ffc15b5ffd27d504f92264e10215.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/14e227d11cc2c37bc992ffc15b5ffd27d504f92264e10215.jpg
1696BM Oosterblokker Noord-Holland NL