Majesteit Taart

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Majesteit Taart
  • Amsterdam, Noord-Holland

Ben jij iemand die met passie bakt, graag wilt doorgroeien met het bedrijf en ook zijn/haar eigen creatieve kijk wilt inbrengen voor wellichte verbeteringen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bakker bij Majesteit Taart houd je je vooral bezig met het voorbereiden, bakken en afwerken/decoreren van de taarten. Denk aan taarten als de red velvet cake, carrot cake en cheesecakes, echter hebben wij ook veganistische en suikervrije taarten in ons assortiment die de bakker dient te maken.
Als bakker zul je bij ons de taarten maken die wij in de winkel verkopen, maar ook de taarten voor de horecaklanten en particuliere bestellingen. Het is van belang dat naast het maken van de taarten, de kwaliteit ook wordt bewaakt van onze producten en dat alles hierin altijd op topniveau is.
Majesteit Taart is druk, dus de bakkers zijn dagelijks constant bezig met het bakken van onze taarten. Daarnaast is het ook altijd gezellig met het team op de werkvloer, wat bij Majesteit Taart ook belangrijk is. Een dag niet gebakken en gelachen is een dag niet geleefd!

Zie onderstaand de eisen die wij hanteren voor bakker:

min. 16 uur beschikbaar
min. 1 jaar ervaring in een professionele omgeving, géén thuis bakker
een creatieve geest die graag meedenkt
oog voor detail
flexibel
zo spoedig mogelijk van start



Locatie

Majesteit Taart
1094GX Amsterdam Noord-Holland NL