SHE Health Clinics

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

SHE Health Clinics
  • SHE Health Clinics
  • Amsterdam, Noord-Holland

SHE Health Clinics (www.she.health) is als Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) een door het Ministerie van VWS erkend onafhankelijk centrum voor medisch specialistische zorg.

Als hét kennis- en expertisecentrum voor vrouwenzorg, bieden wij vrouwen een breed zorgaanbod onder één dak. Vrouwen in alle levensfases kunnen laagdrempelig bij SHE Health Clinics terecht voor medisch specialistische zorg en paramedische zorg. Daarmee bieden wij een breed en relevant zorgaanbod voor vrouwen jong en oud.

Wij hanteren een integrale multidisciplinaire en complementaire aanpak, waardoor wij vrouwen sneller en effectiever kunnen helpen en wij meer inzetten op preventie, voeding en leefstijl.

Bij SHE Health Clinics wordt er gewerkt in een ontspannen sfeer en aangename professionele (werk)omgeving met heel veel aandacht voor de individuele behoeften op het gebied van vrouwengezondheidszorg, preventie en leefstijl. Wij zijn een ambitieuze en innovatieve organisatie die hecht aan een open en veilig werk- en leerklimaat, gericht op excellente teamprestaties waarin ieders mening telt.



Locatie

SHE Health Clinics https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4e5ec46f73d8d61fd1baf9ceb2c40e4394b62d30b4fd2622.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/4e5ec46f73d8d61fd1baf9ceb2c40e4394b62d30b4fd2622.jpg
1083BA Amsterdam Noord-Holland NL