Woots

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Woots
  • Woots
  • Arnhem, Gelderland

Ben jij die enthousiaste, klantgerichte en commerciële man/vrouw met een flinke dosis affiniteit en kennis van het voortgezet onderwijs? Weet jij als geen ander de gebruikers van het Woots platform te helpen hun weg te vinden en de meest voorkomende vragen te beantwoorden? Kun je ze ook de mogelijkheden laten zien van een Premium licentie? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Voor ons team Woots zijn wij op zoek naar een:


Sales Support medewerker (m/v) | (36-40 uur per week)


Wat we onze klanten bieden

Toetsen is geen doel op zich. Een toets is een hulpmiddel, om mee te leren en van te leren. Met Woots helpen we docenten en leerlingen wijzer te worden van toetsen. We geven inzichten over hoe en waar dingen beter kunnen. Zodat leerlingen de volgende stap kunnen zetten.

Met Woots toetsen scholen digitaal, maar ook op papier. Aan de docent de keuze! Juist nu in deze bijzondere tijd van afstandsonderwijs blijkt Woots ontzettend waardevol.

Een diagnostische of formatieve toets digitaal vanuit huis? Een schoolexamen op papier en de herkansing digitaal? Het kan met Woots. En allemaal vanuit dezelfde itembank, zodat scholen opgaven kunnen hergebruiken en hun toetsproces optimaal kunnen inrichten. Het platform wordt ondersteund door een uitgebreide kennisbank en een Woots Academy. Meerdere contentpartijen zijn inmiddels aangesloten op Woots en ontsluiten hun toetsen via het platform. Enkele voorbeelden: ThiemeMeulenhoff, VO Content, Biologie Olympiade, Cito en nog meer!

Wie wij zijn

Woots is een initiatief van Cito en Ans Delft. Hiermee wordt bewezen toetskwaliteit (Cito) gecombineerd met bewezen toetsplatformtechniek (Ans Delft). En mengen we 50 jaar ervaring en expertise met de bruisende energie van een jonge onderneming. Woots is een fris en ondernemend team. We hebben grootse plannen en zoeken naar mensen die met ons de volgende fase in willen gaan. Het Woots-team bestaat momenteel uit 7 energieke/jonge collegas.

Woots is een basisvoorziening en is daarmee gratis voor alle scholen in Nederland. Wil een school meer maatwerk en bijvoorbeeld eigen toetsen gaan samenstellen of aanpassen? Dan kunnen zij een (betaald) Premium abonnement aanschaffen. Van de Sales Support medewerker verwachten we dat diegene gebruikers helpt met het starten en het gebruik van digitaal toetsen. Na het aflopen van de gratis proeflicentie is het belangrijk dat er goede opvolging komt. De betaalde premium licentie biedt meer mogelijkheden en jij bent dan ook degene die deze voordelen goed kunt uitleggen en laten zien. Het converteren van een basislicentie naar een Premium licentie is een belangrijk onderdeel van het succes!

En wie ben jij?

Je vindt het prettig gebruikers te helpen. Het succesvol gebruik van het Woots platform geeft je energie. Er zijn geen domme vragen. Je bent vriendelijk en geduldig. Jouw doel is het uitbreiden van gebruik van Woots in het onderwijs en conversie naar Premium abonnementen. Natuurlijk heb je affiniteit met ons product en met het onderwijs.

Jouw rol als sales supportmedewerker in het kort:

Je ziet commerciële kansen en grijpt deze met beide handen aan!
Elke dag werk je nauw samen met je gedreven collegas.
Je neemt samen met de collegas van support ook een deel van de eerstelijns vragen op je. Zo weet je goed wat er in het veld speelt en heb je warm contact met diverse scholen.
Tijdens een proeflicentie neem jij de begeleiding op je. Je bouwt een band op met de docent, laat ze alle hoeken van het platform zien en geeft ze tips voor optimaal gebruik. Wanneer ze tot koop over willen gaan bespreek je de vervolgstappen met je team.
Je bent flexibel en bent altijd bereid om je collegas met allerlei zaken te ondersteunen. Zo is je werkdag lekker afwisselend en leer je steeds weer wat nieuws.
Verbetervoorstellen bedenk je proactief. Processen binnen je team, wijzigingen in het platform of aanpassingen in de kennisbank; alles komt aan bod!


Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau;
Je hebt affiniteit met digitalisering;
Het onderwijsveld spreekt jou aan en je leert er graag meer over;
Je hebt ervaring binnen de sales support/customer support en de meest voorkomende tools
Je hebt commercieel inzicht, anticipeert op gebruikers wensen, weet te converteren naar een
Premium licentie;
Je wil gebruikers succesvol maken en staat met volle energie achter het product;
Je kan goed samenwerken, bijvoorbeeld met je collegas van het supportteam, de trainers en de
commerciële buitendienst. Woots is een klein team, we doen het samen!
Je beschikt over goede verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden en beheerst de
Nederlandse taal uitstekend;

Wat mag je van ons vragen?

Een uitdagende functie waarin je betrokken wordt bij allerlei ontwikkelingen binnen Woots en mede richting kunt geven aan onze koers en volgende stap. Wij helpen leerlingen stappen vooruit. Doordat zij weer leren van de toetsen die ze maken. Doordat ze op een goede manier inzicht krijgen in hun sterke en zwakkere kanten.
Het betreft in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 1 jaar. Perspectief is een contract voor langere tijd. Wij bieden je een salaris rond de 2.500, - bruto per maand bij een fulltime dienstverband, e.e.a. afhankelijk van kennis en ervaring. Je ontvangt 8% vakantietoeslag. Tot onze secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer flexibele werktijden. Het team van Woots werkt vanuit een heel centrale ligging in Arnhem (naast Centraal Station), dat zal jouw vaste standplaats zijn. Tenslotte biedt Woots je maatwerk als het gaat om jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen kijken we wie je bent en wat jij nodig hebt.

Nog vragen?

Maarten Poels vertelt je graag meer over deze vacature. Hij is bereikbaar via [email protected] en weet alle ins en outs over de sollicitatieprocedure. Je kunt hem ook bereiken op 06-196 52 584

Wil je solliciteren?

Mail jouw motivatie en CV onder vermelding van W0 06-23 naar Maarten Poels, via [email protected] Wij zijn benieuwd wat je ons en natuurlijk uiteindelijk onze klanten te bieden hebt.

Graag reageren voor 31 oktober 2021.
Employment Type
Full-time



Locatie

Woots https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/acdb584ec102788523fa2232376457ea5117d159e620e72d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/acdb584ec102788523fa2232376457ea5117d159e620e72d.jpg
6814CM Arnhem Gelderland NL