Van Dijk Employment Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Dijk Employment Services
  • Van Dijk Employment Services
  • Dordrecht, Zuid-Holland
Van Dijk Employment Services vacatures

Van Dijk Employment Services werkt aan de mooiste projecten in de ruimtelijke ordening en infrastructuur door heel Nederland. Dit doen we samen met de rijksoverheid, provincies, gemeenten, waterschappen en andere (semi)overheden. Bij ons heb je een zeer grote kans dat je op het juiste project terechtkomt, want we luisteren naar wat jij wilt en waar de opdrachtgever echt naar op zoek is. Je ervaart onze kernwaarden 𝐁𝐞𝐭𝐫𝐨𝐮𝐰𝐛𝐚𝐚𝐫: we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen, 𝐏𝐫𝐨𝐟𝐞𝐬𝐬𝐢𝐨𝐧𝐞𝐞𝐥: we maken verwachtingen waar en 𝐁𝐞𝐭𝐫𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧: we hebben aandacht voor je. Zo streven we naar tevreden medewerkers, opdrachtgevers en kandidaten met een excellente dienstverlening.

Dit zijn onze specifieke vakgebieden:

contract- en inkoopmanagement
infrastructuur, vastgoed en techniek
interim-management en bedrijfsvoering
omgeving, ruimtelijke ordening en communicatie
projectbeheersing en -ondersteuning

Onze kracht is om bij die projecten de juiste mensen op de juiste plek te zetten. De perfecte match maken tussen de vraag van de opdrachtgever en de kennis en kunde van de opdrachtnemer, daar zijn we goed in. Door ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring hebben we de juiste kennis en vaardigheden in huis om dit keer op keer waar te maken.

Bovendien zijn we ook gewoon een goede en betrouwbare werkgever. Met onze open communicatie en persoonlijke benadering bieden we je een prettige samenwerking. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer.

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Kijk dan op www.vandijkwerkt.nl of bel 078-654 90 60.

Inkoopondersteuner

Middelburg - MBO - Fulltime
Van Dijk Employment Services

Vastgoedadviseur

Delft - HBO - Parttime
Van Dijk Employment Services

Portfoliomanager / teamleider PMO

Zoetermeer - MBO - Parttime/Fulltime
Van Dijk Employment Services

Projectleider civiele techniek

Edam - HBO - 32 - 40 uur
Van Dijk Employment Services

Strategisch communicatieadviseur

Raamsdonksveer - HBO - Parttime
Van Dijk Employment Services
Van Dijk Employment Services vacatures

Locatie

Van Dijk Employment Services https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6d8cba7d369a0d5d0ccd45d8951948f75f902fe0974e4873.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6d8cba7d369a0d5d0ccd45d8951948f75f902fe0974e4873.jpg
Dordrecht Zuid-Holland NL