Van Dijk Employment Services

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Van Dijk Employment Services
  • Van Dijk Employment Services
  • Dordrecht, Zuid-Holland
  • 51 - 250 medewerkers
Van Dijk Employment Services vacatures

Van Dijk Employment Services werkt mee aan de mooiste projecten binnen de openbare ruimte. Zo werken we onder andere samen met Rijkswaterstaat, diverse waterschappen, gemeenten, provincies, vervoersbedrijven en projectorganisaties.

Telkens weer zijn wij in staat onze opdrachtgevers te helpen bij het uitvoeren van een grote diversiteit aan opdrachten door de juiste kennis in te zetten. Dit doen we binnen de vakgebieden interim- en projectmanagement, infrastructuur en techniek, omgevingsmanagement en ruimtelijke ordening, proces- en projectbeheersing, archief en documentmanagement en contractmanagement en juridisch. Door ons uitgebreide netwerk, goede specialisten die voor ons werken en onze jarenlange ervaring hebben we de juiste kennis en skills in huis om dit waar te maken.

Daarnaast adviseren wij organisatieonderdelen als HRM, Facilitair en beleid bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van personeel en organisatie, eventueel ondersteund door de principes van Management Drives.

Bovendien zijn we ook gewoon een goede en betrouwbare werkgever. We zeggen wat we doen en, nog belangrijker, we doen wat we zeggen. Onze open communicatie en persoonlijke benadering zorgen voor een prettige samenwerking. Dit kan in loondienst zijn of als zelfstandig ondernemer. Voor de inzet van zelfstandigen maken we gebruik van een door de belastingdienst goedgekeurde opdrachtovereenkomst. Dus ook de nieuwe Wet DBA is geen probleem.

Inmiddels nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of volg ons via LinkedIn.

Tactisch adviseur waterzuivering

Ridderkerk HBO Fulltime
Van Dijk Employment Services

Projectleider civiel openbare ruimte

Tiel HBO Parttime/Fulltime
Van Dijk Employment Services

Secretaresse dagelijks bestuur Hoogheemraadschap

Houten HBO Parttime
Van Dijk Employment Services

Adviseur facilitair

Leiden HBO Parttime/Fulltime
Van Dijk Employment Services

Integraal projectleider onderhoud zuiveringen

Doetinchem HBO Fulltime
Van Dijk Employment Services
Van Dijk Employment Services vacatures

Contact

Van Dijk Employment Services https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6d8cba7d369a0d5d0ccd45d8951948f75f902fe0974e4873.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6d8cba7d369a0d5d0ccd45d8951948f75f902fe0974e4873.jpg
3316GL Dordrecht Zuid-Holland NL