WerkTalent Breda

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WerkTalent Breda
  • WerkTalent Breda
  • Breda, Noord-Brabant

We kennen de markt én we kennen jouw branche. Onze specialisten in industrie, logistiek, office, techniek én bouw weten wat er speelt. En spelen daar op in. Met creatieve oplossingen, bijvoorbeeld door zij-instromers voor te stellen. En ook meteen een avondopleiding te regelen voor jou als kandidaat. Zo vervullen wij de vacatures bij ons uitzendbureau in Breda snel en vakkundig.

Een vaardigheid kan je leren. Daarom is motivatie bij ons doorslaggevend. Ben jij op zoek naar vacatures in logistiek in Breda? Of in industrie, office, techniek of bouw? Dan kijken we samen welke baan er bij je past. En of je daar nog een opleiding voor nodig hebt. Een klik met de opdrachtgever is net zo belangrijk. Daarom bespreken we niet alleen de vacatures van ons uitzendbureau in Breda. Maar ook of de opdrachtgever wel bij je past. Solliciteer direct op één van de vacatures van ons uitzendbureau in Breda of loop gewoon eens bij ons binnen.

SCHRIJF JE IN NAAR ALLE VACATURES VAN BREDA

Zoekt u een nieuwe medewerker?
Onze accountmanagers zijn gespecialiseerd in de branche en kennen de uitdagingen. Een vast contactpersoon die k de recruitment doet, zorgt ervoor dat een match snel gemaakt is. Dat onze klanten dat waarderen blijkt: in 5 jaar is er nog niet één vertrokken. Sterker, bij Rena in Zundert zijn we ooit gestart met één technische vacature. Inmiddels lopen daar al 30 van onze mensen rond in uiteenlopende functies. Worden wij onderdeel van uw succesverhaal? Plaats uw vacatures dan bij ons uitzendbureau in Breda. Neem contact op voor meer informatie.



Locatie

WerkTalent Breda https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c8fe54e1fa75292449626858e2eabbd9d1689de013b7ac4d.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c8fe54e1fa75292449626858e2eabbd9d1689de013b7ac4d.png
4814AB Breda Noord-Brabant NL