NRG Europe Components

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • NRG Europe Components
  • Oud Gastel, Noord-Brabant

Monteur Assemblage Batterijen
NRG Europe Components
Postcode 4751 in Oud Gastel

Dringend
Wordt de elektronische spanning jou nooit te hoog? Ben jij zeer gedreven en ga je secuur te werk? En heb jij daarnaast ook nog eens verstand/interesse van elektronica (PCB/BMS) en/of batterijtechnieken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Met een eigen kantoorhond, een familie met hart voor de zaak en een sfeer waarin alles bespreekbaar is, is NRG Europe Components BV een echt familiebedrijf. Met ons specialisme op het gebied van accus, batterijen, laders en toebehoren, zijn wij marktleider in de levering van draagbare energiesystemen in de Benelux. Daarnaast bouwen we zelf accupakketten naar de wens en specificaties van onze klanten.
Wegens uitbreiding zijn we op zoek naar een Monteur Assemblage Batterijen!
Je begint de dag met een kop koffie met collega Rick, productieleider accus. Na samen het weekend door te hebben genomen, ga je direct aan de slag met jouw dagelijkse werkzaamheden: het repareren, controleren en testen van fietsaccus die onder garantie vallen. Denk hierbij aan merken zoals Stella, Batavus en Sparta.
Wie ben jij?
Voor deze functie zijn we op zoek naar een open, eerlijke en harde werker. Je steekt graag je handen uit de mouwen en gaat ten allen tijden secuur te werk. Daarnaast beschik je over:
Ervaring met solderen
Kennis van elektronica
Goede beheersing van de Nederlandse taal;
En een gezonde dosis humor.
Wat bieden wij?
Je gaat aan de slag bij een flexibel en snelgroeiend bedrijf. NRG Europe Components BV vindt ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden erg belangrijk en zal dit stimuleren bij haar werknemers. Je komt terecht in een vrije werkomgeving, met korte lijnen en collegas die in zijn voor een grapje. Er is altijd ruimte voor eigen inbreng en geen enkel idee is gek genoeg! Daarnaast bieden wij uiteraard ook een goed salaris tegenover de werkzaamheden die worden uitgevoerd.
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
Vakantiegeld
Pensioen
Vrijdagmiddagborrel
Reiskostenvergoeding
Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd
Werkschema:
Dagdienst
ma-vr
Thuiswerken: Nee



Locatie

NRG Europe Components
4751VL Oud Gastel Noord-Brabant NL