Globe Plant

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Globe Plant
  • Globe Plant
  • Vierpolders, Zuid-Holland

Globe Plant is een modern familiebedrijf, gespecialiseerd in het duurzaam en hygiënisch opkweken van topkwaliteit groenteplanten. Uw wensen samen met onze kennis en ervaring zorgen gegarandeerd voor de beste teeltstart van uw bedrijf. Door onze compacte organisatie kan Globe Plant soepel op uw planning en teeltbehoeften inspelen.

Een andere belangrijke tak binnen ons bedrijf is de sierteelt. We verzorgen de verlengde opkweek van Snijgerbera voor de professionele kweker. Daarnaast produceren we de beroemde potplant Gerbera Durora als uitgangsmateriaal als eindproduct.

Globe plant is mede-initiatiefnemer van Geo-WellDuurzaam opkweken
Vanaf januari 2016 zijn we aangesloten op aardwarmte en kweken we al onze producten duurzaam op. Dat resulteert in een verlaging van de CO2-uitstoot met maar liefst 20%. Om dit te promoten werken wij samen met Geo-Well. Kijk op de site allesoveraardwarmte.nl om meer te weten te komen over aardwarmte.



Locatie

Globe Plant https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b8acb8fb869a8ddbc0eaeed11d2cd61b2f0df249ad4eda71.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b8acb8fb869a8ddbc0eaeed11d2cd61b2f0df249ad4eda71.jpg
3237LV Vierpolders Zuid-Holland NL