Eurofins Analytico

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Eurofins Analytico
  • Eurofins Analytico
  • Barneveld, Gelderland

Eurofins Scientific is een internationaal beursgenoteerd life sciences bedrijf dat haar klanten voorziet van hoogwaardig laboratoriumonderzoek en advies. Eurofins is wereldwijd marktleider op het gebied van bio-analytische testen voor levensmiddelen, water, milieu, cosmetica, farmaceutische producten en contract research voor agro science. Daarnaast is Eurofins één van de grootste aanbieders ter wereld in testing en laboratorium services in genomics, forensics, CDMO, advanced material sciences, medicijnontwikkeling en clinical studies. Eurofins maakt daarbij gebruik van een unieke hoeveelheid analysemethoden en een ongekend hoog kennisniveau en expertise.

Eurofins bestaat wereldwijd uit ruim 50.000 medewerkers, verdeeld over 800 hyper moderne laboratoria en is actief in 50 landen met een pro-forma omzet van 5.4B in 2020. Naast zeer sterke autonome groei met velen eigen start-ups heeft Eurofins in 2020 in verschillende landen een totaal van ruim 25 acquisities gedaan.

De logistieke activiteiten van Eurofins zijn ondergebracht in Eurofins Logistics Benelux B.V. Logistiek is voor Eurofins van doorslaggevend belang. Enerzijds om klanten te ontzorgen in het transport van product samples, anderzijds omdat Eurofins laboratoria in Nederland en omringende landen veelal sterk specifieke test competenties kennen. Dit houdt in dat de te testen product samples efficiënt over verschillende locaties dienen te worden verspreid. Hiervoor stelt Eurofins haar eigen logistieke services ter beschikking in de vorm van distributienetwerken, warehouses en een gecentraliseerde customer service. 7 Dagen per week werkt een groot team van logistiek medewerkers om de Eurofins laboratoria en klanten optimaal te kunnen bedienen.



Locatie

Eurofins Analytico https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/355d27802bba18f95ed9992ad7c5eaaa987ad19691e0b3fd.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/355d27802bba18f95ed9992ad7c5eaaa987ad19691e0b3fd.png
3771NB Barneveld Gelderland NL