Koban autopoets

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Koban autopoets
  • Koban autopoets
  • Waalwijk, Noord-Brabant

Vacature fulltime/parttime

Ben jij gek op het poetsen van autos en op zoek naar een leuke baan? Dan hebben wij de functie die jij leuk vind.

Wat ga je doen?
Jij bent verantwoordelijk voor het schoon en netjes afleveren van de auto.
Hoe ga je dit doen? Je zult je de gehele dag bezig houden met het reinigen en poetsen van autos aan de binnen- en buitenzijde. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de laatste controle voordat de auto aan de klant wordt afgeleverd. Jij bent degene die zorgt dat zij een op en top schone auto afgeleverd krijgen.

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Voor deze functie is het belangrijk dat je beschikt over een verantwoordelijke en positieve instelling en dat je het leuk vindt om de hele dag bezig te zijn met autos.

Daarnaast vragen wij:
* minimaal LBO-niveau;
* rijbewijs B;

Wat kan je van ons verwachten?
Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn!

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:
* een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding.
* interne en externe opleidingen
* volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie.
* een vast contract bij goed functioneren.

Word deel van ons enthousiaste team!Is deze functie jou op het lijf geschreven? Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Neem dan contact op met 0646624983 of kom gezellig langs.

Koban autopoets
Kleiweg 14
5145nb Waalwijk



Locatie

Koban autopoets https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/10f5e59895d42072b90ba52ee0ba34a47e3cacbf83932ff1.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/10f5e59895d42072b90ba52ee0ba34a47e3cacbf83932ff1.jpg
5145NB Waalwijk Noord-Brabant NL