P&O Support

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • P&O Support
  • Leerdam, Utrecht

Wij ondersteunen en adviseren ondernemers bij personele vraagstukken. Ons doel is simpel: de ondernemer ontzorgen, zodat hij/zij zich helemaal kan richten op dat waar hij/zij goed in is: zijn vak! Wij zijn betrokken, flexibel en wij werken op de mkb-manier: praktisch en no-nonsense, afgestemd op de klant.

Als het gaat om HR, levert PO Support binnen vele branches op verschillende niveaus toegankelijke HR ondersteuning. Of het nu gaat om het bieden van interim HR oplossingen, het ondersteunen op projectbasis, het coachen van medewerkers of het incidenteel adviseren van het management van een MKB bedrijf.

Met onze bevlogen HR professionals met een zeer brede en up-to-date kennis op het gebied van HR, heeft PO Support de juiste dienstverlening in huis. We zijn actief in verschillende branches en worden gewaardeerd om onze integrale aanpak, snelle inzet en persoonlijke benadering.

Op pragmatische wijze gaan we op zoek gaan naar constructieve oplossingen waar de organisatie of medewerker mee verder kan, zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Wij hebben een enthousiast en professioneel team en werken nauw samen met elkaar, ook als het gaat om kennisdeling. Je krijgt bij ons veel ruimte om te investeren in je eigen ontwikkeling!



Locatie

P&O Support
4143HW Leerdam Utrecht NL