RWSE Security en Events

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

RWSE Security en Events
  • RWSE Security en Events
  • Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Beveiliger RKC Waalwijk

Functieomschrijving:
Houd je van voetbal en ben je op zoek naar een leuke bijbaan/ parttime baan in de beveiliging? Houd je van werken in een dynamisch team en wil je samen met je collegas bijdragen aan de veiligheid van de supporters? Ben jij iemand die goed toe kan zien op orde en veiligheid en kun je risicos vroegtijdig inschatten? Heb je een proactieve houding en ben je stressbestendig? Dan is een baan als Beveiliger bij RKC Waalwijk echt iets voor jou!

WIE ZIJN WIJ?
RWSE is een flexibele onderneming met een ruime ervaring in de beveiligingsbranche en een echte no-nonsense mentaliteit. Een prettige werksfeer, het familiegevoel, persoonlijke ontwikkeling en professionaliteit staat voorop. Wij zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Bij RWSE ben je géén nummer en is het management- team altijd aanspreekbaar: we doen het samen!
Vanuit verschillende diensten op het gebied van veiligheid, dienstverlening en Hospitality richten wij ons volledig op evenementenbeveiliging en algemene beveiliging in de Hospitality en culturele branche. Zo werken we voor musea, theaters, poppodia, grote kantoorverzamelgebouwen, maar ook voor betaalde voetbalorganisaties en samen met onze collega beveiligingsbedrijven voor de grotere evenementen.
Onze filosofie is om medewerkers afwisseling aan te bieden in hun werkzaamheden. Naast een vast object ga je dus ook mee naar onze leuke, uitdagende evenementen. Op deze wijze blijf je scherp, werk je weer eens met andere collegas en blijf je betrokken bij RWSE. RWSE biedt tevens een regelmatig terugkerende interne cursus aan, waar we onze medewerkers opleiden om volgens de RWSE werkwijze te werken.

DE FUNCTIE
Jij bent als Beveiliger verantwoordelijk voor het ontvangen, informeren en zo nodig aanspreken van supporters, alsmede het toezicht houden op de veiligheid en daar waar nodig samen met je collegas ingrijpen. Ook het handhaven van corona-maatregelen is een belangrijk onderdeel van je functie.
Je kunt deze baan combineren met onze vaste opdrachten of je kunt alleen voor de evenementen kiezen en het combineren met bijvoorbeeld je studie of ander werk. Heb je geen rijbewijs of geen eigen vervoer? Geen probleem, wij hebben een flexibel inzetbaar wagenpark, samen komen we dus overal.

WIE BEN JIJ?
Je staat stevig in je schoenen, valt op door je natuurlijke, betrouwbare en klantvriendelijke houding. Je laat een verzorgde en professionele indruk achter en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Op een prettige manier weet je mensen aan te spreken op hun gedrag, je hebt een goed oog voor veiligheid en je bent een echte team-player. Daarnaast beschik je over:
- Een diploma Beveiliger 2 of een ESO-certificaat;
- Een goede motivatie, flexibiliteit en ben je beschikbaar in de weekenden en avonden;
- Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
- Je beschikt over goede sociale vaardigheden; in het Nederlands, Duits en Engels
- Onbesproken gedrag.

WIJ BIEDEN:
- Een baan in een jonge en groeiende onderneming;
- Een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden;
- Opleidingen en trainingen;
- Ruimte voor uitbreiden kennis;
- Flexibele uren, maar ook de mogelijkheid om over te stappen naar vaste uren;
- Marktconforme arbeidsvoorwaarden;
- Een leuk team waarmee je op de afwisselende klussen staat;
- Doorgroeimogelijkheden.

Salaris: 11,00 - 14,00 per uur afhankelijk van je ervaring en leeftijd



Locatie

RWSE Security en Events https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/03533a2e5342d57cc974d8fe7cb3d12752ac8761bbd1fd1b.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/03533a2e5342d57cc974d8fe7cb3d12752ac8761bbd1fd1b.png
3341GA Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland NL