MCG Consulting

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

MCG Consulting
  • MCG Consulting
  • Utrecht, Utrecht

Ter versterking van onze bedrijfsvoering zijn wij op zoek naar een Secretaresse/Projectcordinator voor 24-32 uur per week.

Als secretaresse/projectcordinator bij MCG heb je een divers takenpakket. Enerzijds ondersteun je bij de planning en organisatie van onze trainings- en intervisieprojecten. Je krijgt hierbij een aantal relaties volledig in eigen beheer, en voert daarnaast voor alle projecten onder andere onderstaande werkzaamheden uit:

Je registreert de diverse bijeenkomsten en trainingen in ons projectadministratiesysteem;
Je stelt trainingsmateriaal samen voor de consultants;
Je zet via diverse speciaal ontwikkelde programmas digitale vragenlijsten uit en bewaakt de voortgang;
Je verwerkt allerlei gegevens naar aanleiding van trainingen en bijeenkomsten, zoals evaluaties en presentie.
Anderzijds beman je op woensdag en donderdag ons secretariaat. Je voert hierbij verschillende secretariële werkzaamheden uit en bent zowel telefonisch als op onze locatie het eerste aanspreekpunt voor onze relaties. Daarnaast begeleid je kandidaten die gedurende een dag een assessment bij ons doorlopen. De overige 3 dagen wordt het secretariaat bemand door onze secretaresse Annette.

Wat neem je mee?

Je hebt een relevante afgeronde opleiding op mbo-plus of hbo-niveau;
Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en communiceert zowel schriftelijk als mondeling goed;
Je kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden en weet wat de prioriteiten zijn;
Je bent flexibel, op piekmomenten ben je in je element;
Je bent organistiesensitief en denkt in oplossingen;
Je werkt accuraat en kunt snel schakelen;
Je bent beschikbaar voor 24-32 uur per week (in ieder geval de woensdag).
Wat beiden wij?
MCG Consulting is een organisatieadviesbureau voor professionals. We werken vooral binnen de gezondheidszorg, advocatuur en accountancy. Onze consultants zijn psychologen, medisch specialisten en bedrijfskundigen. We begeleiden teams, maatschappen en besturen. Ook voeren we assessments en complexe mediations uit. Daarnaast verzorgen we trainingen en intervisie bij onze relaties.

Bij MCG werk je in een enthousiast en collegiaal team aan de Maliebaan in Utrecht. Iedereen steekt zijn handen uit de mouwen. De communicatie tussen collegas verloopt in korte lijnen en ons bureau is continu in ontwikkeling. Zoek je verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

MCG hanteert goede arbeidsvoorwaarden, zoals 50% betaling van de pensioenpremie, 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband en reiskostenvergoeding. De salarisindicatie is op basis van een fulltime dienstverband 2.350 - 3.000, afhankelijk van de ervaring van de kandidaat.

Belangstelling
Bij interesse en/of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met MCG. Wij ontvangen graag je CV met motivatiebrief. De startdatum is in overleg. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.



Locatie

MCG Consulting https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6b72dfe9c23d2306f133617562bbb4cbfb29d22279315ee2.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/6b72dfe9c23d2306f133617562bbb4cbfb29d22279315ee2.png
3581CT Utrecht Utrecht NL