AB Het Spectrum

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

AB Het Spectrum
  • AB Het Spectrum
  • Harderwijk, Gelderland

Wij zijn AB Het Spectrum en we bieden ambulante begeleiding aan cliënten met een diagnose in het autistisch spectrum (ASS), en/of in combinatie met een gedragsstoornis zoals ADHD of ODD. De ondersteuning wordt geboden aan kinderen, jongeren en volwassenen met een gemiddeld tot hoog IQ. AB Het Spectrum onderscheidt zich van andere organisaties doordat er vraaggericht wordt gewerkt in plaats van aanbodgericht. De begeleiding wordt volledig afgestemd op de individuele cliënt.

Meer over AB Het Spectrum

AB Het Spectrum onderscheidt zich van andere organisaties doordat wij vraaggericht werken in plaats van aanbodgericht. De begeleiding wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeften van de individuele cliënt. De organisatie bestaat uit een veelzijdig team waar vanuit verschillende achtergronden veel kennis van autisme aanwezig is. AB Het Spectrum hanteert een persoonlijke benadering door de lijnen kort te houden.

Onze visie

AB Het Spectrum heeft het standpunt dat, iemand met een stoornis of een handicap, hetzelfde recht heeft op een gelijkwaardig bestaan als een ieder. Dit geldt op alle levensgebieden: wonen, werken, onderwijs en vrije tijd. Het is onze overtuiging dat deze levensgebieden onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Bij de ondersteuning staat de cliënt en zijn/haar wensen en mogelijkheden ten alle tijden centraal en is het essentieel de juiste randvoorwaarden te creëren.

Ons aanbod

Individuele (ambulante) Begeleiding
Begeleiding Groep zaterdagopvang/ vakantieactiviteiten
Begeleid wonen / beschermd wonen
Behandeling en diagnostiek voor jeugd
Trainingen als Rots en Water, emotie-regulatietraining middels kickboksen

Onze regios

Utrecht stad (Utrecht, Nieuwegein e.o.)
Utrecht Zuidoost (Bilthoven, Soest e.o.)
Gooi Vechtstreek (Hilversum, Huizen e.o.)
Eemland (Amersfoort e.o.)
Foodvalley (Ede, Nijkerk e.o.)
Noordwest-Veluwe (Harderwijk e.o.)
Flevoland (Lelystad e.o.)



Locatie

AB Het Spectrum https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e3bdf3d7559759c35356bcab3f29dd5eb02dea5edd86372a.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/e3bdf3d7559759c35356bcab3f29dd5eb02dea5edd86372a.png
3844DD Harderwijk Gelderland NL