TBVA

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

TBVA
  • TBVA
  • Leusden, Utrecht

TBVA is een ambitieus bedrijf dat maatschappelijke vastgoedprojecten begeleidt. Denk aan nieuwbouw en verduurzaming van woningen door woningcorporaties. Aan het renoveren of vernieuwen van gebouwen van jeugd(zorg)organisaties. Of aan het huisvesten van spoedzoekers en daklozen, in samenwerking met maatschappelijke organisaties. Ook duurzaamheid is voor ons een belangrijk thema.
Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Dat motto geven wij invulling door naast onze opdrachtgevers te gaan staan. We vragen collegas en bewoners bijvoorbeeld naar hun mening. Dat levert goede ideeën én draagvlak op. Zo maken vele handen licht werk.
We staan erom bekend dat we plannen concreet maken en zijn de schakel tussen beleidsmakers en doeners. Door samen te werken krijgen we veel gedaan. Persoonlijk contact en een positieve instelling zijn daarbij erg belangrijk. We gaan voor tevreden opdrachtgevers en bewoners en willen trots kunnen zijn op het eindresultaat.
Deze aanpak slaat aan; we zijn in korte tijd uitgegroeid tot een organisatie met zeven medewerkers: drie projectmanagers, een projectleider, twee bouwkundigen en een office manager. We opereren vanuit Leusden en onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in het oosten van het land.



Locatie

TBVA https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b0ece9849aa2f8fb8876fd45b0530c26e9d929874ead6f8f.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b0ece9849aa2f8fb8876fd45b0530c26e9d929874ead6f8f.jpg
3833AZ Leusden Utrecht NL