Vakantiepark Oranjehorst

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Vakantiepark Oranjehorst
  • Wenum Wiesel, Gelderland

Buitengewoon genieten op de Veluwe bij Landgoed Oranjehorst
Op de Veluwe is Landgoed Oranjehorst gelegen in het landelijke Wenum-Wiesel. Wenum-Wiesel ligt 5 km ten noorden van Apeldoorn in de provincie Gelderland.

Het landgoed heeft haar deuren geopend in september 2015. Een jaar lang is er met vakmensen gewerkt aan de totstandkoming van dit zeer luxe en duurzame vakantiepark.

Op het vakantiepark staan 12 moderne en luxe ingerichte vakantiehuisjes. Iedere vakantiehuis is geschikt voor maximaal 4 personen en is voorzien van een ruime prive tuin. Op het middenterrein bevinden zich een verwarmd zwembad met overkapping, sauna en infrarood cabine waar u tijdens uw verblijf onbeperkt gebruik van kunt maken.

Het vakantiepark ligt in een natuurlijke omgeving, waar u enerzijds kunt genieten van de rust. Anderzijds biedt de omgeving uitgebreide wandel- en fietspaden door zowel de bossen als de heide.

Het vakantiepark is omgeven door weilanden en biedt toegang tot verschillende ruiterpaden. Landgoed Oranjehorst is daarmee de ideale uitvalbasis om mooie tochten te maken.



Pensionstal Dresspring
Op Landgoed Oranjehorst is tevens gevestigd Pensionstal Dresspring: www.dresspring.nl.

Bij Dresspring staan paard vriendelijkheid en comfort hoog in het vaandel. De accommodatie en voorzieningen zijn erop ingericht om het u en uw paard zo aangenaam mogelijk te maken.

De pensionstal is onder andere voorzien van een gesoleerde binnenbak, beveiligde zadelkamer, verwarmde opslagruimte én duurzame energievoorziening. Naast paardenstallen beschikt Pensionstal Dresspring over ongeveer 20 hectare met hout omheinde weilanden.



Locatie

Vakantiepark Oranjehorst
7345AS Wenum Wiesel Gelderland NL