WUPPAK Recruitment & Consultancy

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

WUPPAK Recruitment & Consultancy
  • WUPPAK Recruitment & Consultancy
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

WUPPAK RECRUITMENT CONSULTANCY kenmerkt zich als een full service HR-Recruitment Consultancy Bureau zowel nationaal alsook internationaal opererend.
Voor de werkzoekenden alsook voor de werkgevers willen wij betekenisvol zijn.

WUPPAK Connecting People Services is o.a. actief in Maritime, Dredging, Offshore, Renewable Energy, Technology, Engineering, Transport Logistics.
Organisaties uit de Zorgsector, Onderwijssector en (Semi-)Overheid kunnen ook op onze warme interesse en support rekenen.
Wij voorzien onze opdrachtgevers graag in hun personeelsbehoefte, maar bieden onze services ook voor andere hedendaagse uitdagingen en ontwikkelingen waar ze mee te maken hebben.

WUPPAK Recruitment Consultancy verbindt graag mensen en organisaties bij het realiseren van hun ambities en/of doelstellingen.

Onze focus is de Mens die wij als een uniek persoon, een individu en de missing link zien die waarde brengt in de Human Capital van een organisatie. Die tevens als onderdeel van de Human Workforce een positieve bijdrage levert aan de processen die tot stand komen bij het realiseren van de (groei)ambities en doelstellingen van de onderneming en/of organisatie.

Dienstverlening van WUPPAK Recruitment Consultancy:
- Werving Selectie
- Uitzend Detachering
- Payroll HR-services
- ZZP-bemiddeling / Interim Professionals
- Coaching Training
* Job Coaching
* Loopbaanbegeleiding
* Management Training
- Business Support Consultancy
* Travel, Visa, Transport Crewing
* Administration, Finance, Sales Support



Locatie

WUPPAK Recruitment & Consultancy https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/77d590daefd1bc5327bd456080b91a0a7415b1753585c956.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/77d590daefd1bc5327bd456080b91a0a7415b1753585c956.png
2903LR Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL