de Esdoorn

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

de Esdoorn
  • de Esdoorn
  • Wolvega, Friesland

De Esdoorn B.V. is sinds 1991 dé specialist in het maken van meubilair voor de kinderopvang en het onderwijs. Ook zijn wij interieurbouwer en productontwikkelaar. We maken veilig, gebruiksvriendelijk en hoogwaardig meubilair.

Dit is onze missie:
Onze kinderen zijn de toekomst. Dus als we de wereld een stukje mooier willen maken dan moeten we bij hen beginnen. Daarom leren we onze kinderen graag wat belangrijk is: hoe je samenwerkt en gelukkig en zelfstandig wordt. De kinderen en hun begeleiders: dat zijn onze helden! In de kinderopvang, op scholen, in zorginstellingen en thuis. Wij willen hen helpen om hun taak zo goed mogelijk te doen zodat alle kinderen de beste versie van zichzelf worden.

Vanuit deze visie starten wij elke ochtend in onze meubelfabriek in Wolvega. Door mee te denken over specifieke wensen, maken wij samen met onze vakmannen en -vrouwen zo duurzaam mogelijk innovatieve en flexibele producten. Met volle aandacht en inzet willen wij de wereld van alle kinderen en hun begeleiders een stukje leuker, leerzamer en duurzamer maken. We zorgen voor elkaar en onze planeet. Voor nu én later. Groei je ook mee?

De Esdoorn B.V. heeft diverse prijzen gewonnen, onder andere voor beste praktijkopleider, MVO Maatschappelijk Verantwoorde Onderneming, de re-integratieprijs en prijs voor ondernemer van het jaar in de gemeente Weststellingwerf. Hier zijn wij uiteraard reuze trots op!

Werken bij De Esdoorn B.V. betekent werken in een gemotiveerd, enthousiast en hecht team. Een bedrijf dat haar werknemers waardeert en gelooft in persoonlijke groei en aandacht.

Werkvoorbereider/Tekenaar, Interim april t/m okt, meubelmakerij

Wolvega - MBO - 36 - 40 uur
de Esdoorn

CNC operator Interieur en Meubelmakerij

Wolvega - MBO - 36 - 40 uur
de Esdoorn


Locatie

de Esdoorn https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b5c891f118c875b9037e78b0a190e7ba48bc3b2a2a20c7f2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/b5c891f118c875b9037e78b0a190e7ba48bc3b2a2a20c7f2.jpg
8471ZZ Wolvega Friesland NL