Dutch Remote

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dutch Remote
  • Dutch Remote
  • Zeewolde, Flevoland

Wij brengen remote werkers en werkgevers met elkaar in contact

Onze missie
Wij willen Remote werken stimuleren. Onder Remote werken verstaan we werken op afstand, op een door jou zelf gekozen locatie. Bieden we dus alleen maar vacatures aan voor banen die je uitsluitend vanaf een zonnig strand aan de andere kant van de wereld kunt uitvoeren? Nee beslist niet! Remote werken kan volgens ons ook voor een werkgever die praktisch om de hoek zit, of een werkgever waar je zo nu en dan ook op locatie werkt. Zolang Remote maar de overhand heeft.

Onze missie is dan ook:

Werkend Nederland kennis laten maken met de mogelijkheden en voordelen van werken op afstand.
Werkgevers ervan bewust maken dat Remote (op afstand) werken de toekomst is.
Ons motto is:

REMOTE WERKEN = MEER VRIJHEID, BALANS EN WERKGELUK IN JE LEVEN!

Wereldwijd willen wij mensen ervan bewust maken dat je door Remote werken meer vrijheid voor jezelf creëert en bijdraagt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Waarom vinden wij dit zo belangrijk?

Voor sommige mensen is werk nou eenmaal iets is wat er gewoon bij hoort. Dat vinden wij zonde en onnodig en daar willen we dus wat aan doen! Je werk is een belangrijk en groot onderdeel van je leven. Iets wat veel tijd en aandacht van je vraagt, maar je ook energie geeft, zeker als je dat doet op een manier die bij je past.

Als je je werk inricht op een manier die precies past bij jouw skills, behoeftes en grootse dromen dan wordt werken volgens ons vanzelf een feestje! Dan krijg je energie van je werk. Energie die doorklinkt in je werk en in de rest van alle activiteiten die je onderneemt in je leven!

Als werkgever wordt het steeds lastiger om aan voldoende gekwalificeerde professionals te komen. Daarom is het belangrijk open te staan voor werknemers die Remote willen werken. Uit onderzoek blijkt bovendien dat Remote medewerkers gemotiveerder en productiever zijn. Een win win dus, je zorgt ervoor dat je vacatures snel worden ingevuld en dan ook nog eens door uitstekende medewerkers.

Wij richten ons op functies die Remote uitgevoerd kunnen worden en bieden daarbij de professionals de ondersteuning die ze nodig hebben. Denk daarbij aan praktische adviezen, onder andere op gebied van werkplekinrichting en -ondersteuning en interessante blogs over Remote werken.



Locatie

Dutch Remote https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c9ad86d9d33ef2220126a4b9b645c7a97f51b8a026fdafc3.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/c9ad86d9d33ef2220126a4b9b645c7a97f51b8a026fdafc3.png
3893CV Zeewolde Flevoland NL