Ikwilvanmijnautoaf.nl

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ikwilvanmijnautoaf.nl
  • Ikwilvanmijnautoaf.nl
  • Enschede, Overijssel

Bij ikwilvanmijnautoaf helpen wij iedereen graag met de verkoop van hun auto, om onze werkzaamheden uitmuntend te verrichten zijn wij continue op zoek naar versterking. Onze servicegerichte aanpak werkt, in de afgelopen 15 jaar hebben wij duizenden consumenten mogen helpen met de verkoop. Echt dankbaar werk. Om onze ambitieuze groeiplannen mogelijk te maken zijn wij op zoek naar ambitieuze verkoopspecialisten!

Ben jij commercieel, servicegericht en leg je makkelijk telefonisch contact? Dan zoeken wij jou! In de functie van verkoopspecialist ben jij dé verkoopmedewerker die telefonisch helpt met de verkoop, jij bent de schakel tussen verkoper en koper. Jij onderhandeld in opdracht van de consument met de koper en begeleidt het gehele verkoopproces tot daadwerkelijk verkoop en levering. Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Wij helpen je graag je talenten verder te ontwikkelen en bieden een goede, uitdagende en mooie baan in een geweldige en leerzame omgeving.

Om de gezondheid te waarborgen bieden wij onze medewerkers toegang tot onze eigen gym, een maaltijdpas, een kantine en personeelsfeestjes. Een gezonde werkomgeving die veel ruimte biedt tot persoonlijke ontwikkeling.



Locatie

Ikwilvanmijnautoaf.nl https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bb3c57c0ef082cddb87fdfc9bfdbfe448186ed7a6ea3a58b.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/bb3c57c0ef082cddb87fdfc9bfdbfe448186ed7a6ea3a58b.jpg
7545PS Enschede Overijssel NL