Family Works

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Family Works
  • Noordbroek, Groningen

Family Works B.V. biedt woonplekken en dagbesteding op een vraaggestuurde manier in een kleinschalige setting, waardoor bewoners zich thuis en veilig voelen, centraal staan en daardoor optimaal de kans krijgen zich te ontwikkelen.
Wij zetten ons in om de mensen de best mogelijke passende begeleiding te bieden. Hiervoor is het van belang dat bewoners zich zoveel mogelijk thuis voelen bij Family Works B.V. Om dit te bereiken gaan we uit van de kracht van kleinschaligheid, betrokkenheid en korte lijnen in het zorghuis en met belangrijke derden. Continuteit in begeleiding en bewoners dragen bij aan de veiligheid en doordat de bewoner en begeleider contact aangaan worden signalen en behoeften snel opgepakt.
Mensen met een zorgvraag zien wij bovenal als individu en krijgen volop de ruimte om zichzelf te zijn en te ontwikkelen. Dit maakt ook dat wij ons niet richten op één specifieke doelgroep, maar op de persoon in zijn of haar geheel. Wij hebben twee leefgroepen, een kleine groep jeugd én een kleine groep volwassenen. Aan een aantal volwassenen wordt ook dagbesteding geboden. Op dit moment begeleiden we voornamelijk cliënten met LVB, ASS en FAS.



Locatie

Family Works
9635TL Noordbroek Groningen NL