Il Tartufo

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Il Tartufo
  • Il Tartufo
  • Delft, Zuid-Holland

Il Tartufo is een unieke Italiaanse delicatessenwinkel, traiteur en osteria in een. Gelegen in het historische centrum van het prachtige Delft, aan een van de mooiste grachten. Sinds 2000 promoot de eigenaar Fabio Cappellano hier het authentieke en ware Italië. Bij Il Tartufo kun je enkel ambachtelijke delicatesse vinden afkomstig van kleine familiebedrijven. Al deze bedrijven persoonlijk geselecteerd door Fabio. Dit zijn authentieke bedrijven die zelfs nu nog familierecepten gebruiken, de tradities in stand houden en trouw zijn gebleven aan hun omgeving. De delicatessen worden verkocht in onze winkel, maar ook gebruikt in onze osteria.

Il Tartufo is een geblurred concept, dat betekend dat het dus een winkel en osteria in een is. Zo ben je hier welkom bij onze counter vol met de allerlekkerste vleeswaren, kazen, antipasti en dagelijks bereide verse maaltijden zoals pasta. Verder is onze winkel gevuld met unieke wijnen van bijzondere wijnhuizen, ambachtelijke zoetwaren, extra vergine olijfolies en acetos.

Onze osteria is maandag-zaterdag geopend voor de lekkerste Italiaanse lunch met antipasti, panini, pastas en andere verse gerechten. Verder zijn wij uiteraard ook savonds geopend voor diner. Maandag-donderdag voor antipasti, pasta, vleesgerechten en pizzas. Op vrijdag en zaterdagavond hebben wij altijd onze beroemde serata-avonden. Dit zijn unieke avonden met een vast 4-gangen menu en live jazzmuziek! Op vrijdagavond is dit altijd een vis menu en op zaterdag een vlees menu.

Naast winkel en osteria kun je ook dagelijks eten bij ons bestellen via de webshop en kunnen wij cateringen op maat aanbieden met de lekkerste Italiaanse gerechten.



Locatie

Il Tartufo https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0fc27754ee01d078d3041a9a16bfdbc36330520ac3ae00a7.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/0fc27754ee01d078d3041a9a16bfdbc36330520ac3ae00a7.png
2611MV Delft Zuid-Holland NL