ofi

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • ofi
  • Koog aan de Zaan, Noord-Holland

Het begin 2020 opgerichte ofi maakt deel uit van een strategische reorganisatie van Olam, waarbij een afsplitsing van Olam en een notering aan de Britse beurs gepland zijn in de tweede helft van 2022.

ofi is een wereldleider in de voorhoede van consumententrends in voeding en dranken. Via zijn complementaire portefeuille van cacao, koffie, zuivel, noten en specerijen levert ofi duurzame, natuurlijke en plantaardige ingrediënten oplossingen aan zijn wereldwijde en gediversifieerde klantenbestand. ofi heeft meer dan 20.000 werknemers, is actief in 51 landen en levert voedingsmiddelen en grondstoffen aan meer dan 8.000 klanten.

Een op de vijf chocoladerepen die waar ook ter wereld worden geproduceerd, gebruikt onze cacaobonen en -producten. We leveren genoeg koffiebonen om meer dan 90 miljard kopjes koffie te zetten en onze noten, specerijen en zuivelproducten worden in miljoenen producten over de hele wereld gebruikt. Maar we produceren of telen niet alleen de grondstoffen voor deze producten: ons team van chef-koks en voedingswetenschappers werkt nauw samen met onze klanten en deelt onze frisse ideeën om nieuwe concepten te inspireren. We maken het echt bij elke stap, van plant tot smaakpapillen.

We worden ook gedreven door onze Purpose - Be the change for good food and a healthy future. Door samen te werken met ofi, help je mee om een echte impact te creëren op het terrein. Duurzaamheid is ingebouwd in ons bedrijfsmodel - van onze kantoren tot onze landbouwactiviteiten en toeleveringsketens werken we aan uiteenlopende zaken zoals armoede onder boeren, ontbossing en de uitstoot van broeikasgassen.



Locatie

ofi
1541LJ Koog aan de Zaan Noord-Holland NL