Taalschool Participant

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Taalschool Participant
  • Barendrecht, Zuid-Holland

NT2-docent
Wil jij werken als NT2-docent bij één van de hoogst aangeschreven taalscholen in Nederland? Dan is dit de perfecte vacature voor jou! Participant Inburgering Taaltraining zoekt namelijk taaldocenten NT2 voor lessen vanaf september 2022 voor zowel overdag als s avonds.

Wie ben jij
Wij zoeken een docent die met passie, plezier en een geduldige houding aan gealfabetiseerde laag-, midden- en hoogopgeleide cursisten les wil geven. We geven les aan cursisten van niveau A0- tot en met B1. Het doel is dat de cursisten aan het einde van het traject het inburgeringsexamen of het Staatsexamen 1 halen. Het is van belang dat je goed de nadruk kan leggen op spreekvaardigheid.

Je beschikt over een NT2-certificaat volgens de normen van het keurmerk Blik op Werk. Je bent in staat gebruik te maken van verschillende werkvormen. Daarnaast is het van belang dat je op een efficiënte wijze je eigen lessen in elkaar kan zetten. Ook weet je met je positieve en geduldige houding de cursisten te enthousiasmeren. Je bent collegiaal en zeer goed in staat zelfstandig en gestructureerd, professionele lessen voor te bereiden en te geven. Je bent vanaf september 2022 beschikbaar voor een periode van minimaal 22 weken.

Wie wij zijn
Participant Inburgering Taaltraining heeft de afgelopen jaren constant op de eerste of tweede plek gestaan bij het keurmerk Blik op Werk. Wij hebben een slagingspercentage van 100% in alle categorieën en een minimale tevredenheid van 9.7! Participant is een fijne taalschool die uitsluitend werkt met kleine groepen, zodat alle cursisten voldoende aandacht krijgen en zich gezien weten. Docenten halen het beste in hun cursisten naar boven, omdat de lesgroepen klein en overzichtelijk zijn. We doen dit tegen een redelijke prijs, zodat zoveel mogelijk anderstaligen kwalitatief hoog onderwijs kunnen volgen. Ons motto is: kwaliteit boven kwantiteit.

Wat bieden wij
- Ervaring bij één van de hoogst aangeschreven taalscholen volgens het BOW-keurmerk.
- Een tarief van 47,50 per uur.
- Een fijne werkomgeving.
- Goede koffie!

Solliciteren
Is deze opdracht geschikt voor jou? We kijken uit naar je sollicitatie!



Locatie

Taalschool Participant
2991LJ Barendrecht Zuid-Holland NL