JanZSmaakPalet

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

JanZSmaakPalet
  • JanZSmaakPalet
  • Epe, Gelderland

JanZSmaakPalet, de leukste speciaalzaak van Epe, zoekt een Winkelmedewerker/Barista, die ons team komt versterken op de doordeweekse dagen, incidenteel andere dagen ter vervanging en op koopzondag.

Je bereidt onze verse koffie- en theevarianten, chocolademelk, smoothies, etc., serveert die professioneel uit, ook op ons buitenterras, staat klanten vriendelijk te woord en helpt klanten in de winkel te vinden wat ze zoeken, pakt cadeaus in en rekent af. Ook bijvulwerk, de afwas draaien en schoonmaken hoort bij de taken. Vaardigheid met de PC is heel belangrijk omdat we een goed lopende webshop hebben, waarvoor bestellingen moeten worden ingepakt en verzonden en de online voorraad beheerd moet worden. Na de inwerkperiode, ga je zelfstandig aan de slag, je ziet werkzaamheden en pakt die op, waarbij de binnenlopende klant voorop staat.

Wil jij graag Barista skills ontwikkelen? Doe je bijvoorbeeld een tussenjaar qua school of ben je schoolverlater en wil je ons gezellige team versterken? Ben je beschikbaar vanaf medio augustus 2022? Dan zoeken wij jou! Onze voorkeur gaat uit naar iemand die in Epe of de directe omgeving woont. Wij vinden het belangrijk dat je goed binnen ons team past.

Reageer via indeed of kom kennismaken in de zaak.

Het betreft een parttime functie voor minimaal 24-32 uur per week. Dagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (soms koopzondag of vervanging op zaterdag).

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Over JanZSmaakPalet

JanZSmaakPalet is een Speciaalzaak op het gebied van koffie, thee en chocolade, een koffiebranderij en theepakkerij met schenkerij in het centrum van Epe. Op kleine schaal worden er op ambachtelijke wijze koffiebonen in de winkel gebrand op onze mooie Giesen koffiebrander. Er is een ongedwongen sfeer, er is plaats voor eigen initiatief en inbreng.

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Onbepaalde tijd

Salaris: 4,19 - 10,48 per uur



Relevante links
Bedrijven Epe
Vacatures Epe

Locatie

JanZSmaakPalet https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/29d1e6e5566e48946e6c6a4ccf6f8c336017448cc055d4ff.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/29d1e6e5566e48946e6c6a4ccf6f8c336017448cc055d4ff.jpg
8161HR Epe Gelderland NL