Kruba

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Kruba
  • Baarn, Utrecht

Bij Kruba kom je terecht in een groeiend, innovatief en internationaal bedrijf. Ondernemend als we zijn, zetten we ons vol overgave in voor technisch complexe CNC gestuurde productielijnen. In teams werken we aan productielijnen die worden gebruikt in de aluminium-, hout-, en kunststofverwerkende industrie. We nemen de verantwoordelijkheid om een toegevoegde waarde te leveren en door te gaan totdat het systeem werkt. Dit biedt jou veel uitdaging, afwisseling en de kans om jezelf te ontwikkelen. Kruba begeleidt hierin en biedt je volop doorgroeimogelijkheden door interne en externe trainingen. Eigen initiatief wordt door ons zeer gewaardeerd en je krijgt daar alle ruimte voor. Daar horen een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden bij.
Dankzij enthousiaste en betrokken collegas zijn de lijnen in onze organisatie kort en is de werksfeer open en informeel.
Op dit moment hebben wij een vacature voor een:
SERVICEMONTEUR BINNEN- BUITENDIENST
BAARN, 32-40 UUR
(Opleiding: MBO WTB, Mechatronica, Autotechniek)

Wat ga je doen als Servicemonteur?

Als enthousiaste servicemonteur die een passie heeft voor techniek, ga je de service en het onderhoud verzorgen aan CNC gestuurde verspanende machines zoals boor- en frees-bewerkingen. Samen met je team zorg je ervoor dat de machines continu blijven werken of worden omgebouwd. Je werkt vanuit ons kantoorpand in Baarn.
Na een gedegen inwerkperiode en met je resultaatgerichte instelling lukt het jou om zelfstandig de werkzaamheden uit te voeren. Het is een baan waar je absoluut uitdaging in kunt vinden . Dit komt met name door de afwisseling in werkzaamheden. Het ene moment ben je bezig met het modificeren van onderdelen en het andere moment ben je een boor- of freesmachine aan het onderhouden. In deze functie is het belangrijk dat je het een uitdaging vindt om geen dag hetzelfde werk te doen en je jezelf graag verder wilt ontwikkelen. Binnen Kruba zijn namelijk veel ontwikkelingsmogelijkheden.
Binnen de organisatie hangt een familiaire sfeer en waar je continu wordt geprikkeld om het uiterste uit jezelf te halen.
Enige taken die je verricht als servicemonteur zijn:
Repareren, onderhouden, inbedrijfsstellen, samenstellen van componenten of complete productielijnen in de eigen werkplaats of bij de klant;
Het trainen van het bedienend personeel;
Het administratief verwerken van je werkuren en gebruikte materialen.

WAT BRENG JE MEE ALS SERVICEMONTEUR?
Werktuigbouwkunde / Mechatronica / Autotechniek of een gelijkwaardige opleiding gevolgd
(MBO, BBL/BOL op niveau 3 of 4) eventueel aangevuld met praktische cursussen;
Een aantal jaar werkervaring als monteur;
Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal;
Een flexibele instelling wat betreft werkdagen en werktijden;
Bereidheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen;
Rijbewijs B.

WAT HEEFT KRUBA JOU TE BIEDEN?

Veelzijdige en uitdagende baan binnen een dynamische internationale organisatie met veel
zelfstandigheid;
Wij zorgen voor een uitgebreid inwerktraject, training on the job met ervaren collegas om
​productkennis op te doen. Wij zorgen ervoor dat je een goede start maakt!
Goed salaris conform opleiding en ervaring;
Overuren worden uitbetaald;
Daggeld vergoeding;
Auto van de zaak;
Pensioenregeling;
Fulltime= 40 uur, echter 32 uur per week behoort tot de mogelijkheden.

Ben je nog niet overtuigd of wil je gewoon meer weten? Voor meer informatie of vragen over de vacature kun je contact opnemen met Cees van Essen, tel.: 06-53 42 81 41. Of stuur direct een korte motivatie en CV naar [email protected]



Locatie

Kruba
3741LM Baarn Utrecht NL