De Helpende Hand

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • De Helpende Hand
  • Rijswijk (ZH), Zuid-Holland

Maak kennis met ons team

De Helpende Hand is een full-service dienstverlener in personeel voor de uitvaartbranche. Met een ervaren team op kantoor en bijna 300 medewerkers in het veld bieden wij een oplossing voor elk mogelijk personeelsvraagstuk. Als uw partner in deze branche begrijpen wij dat we het maar één keer goed kunnen doen. Daarom zetten we continu in op kwaliteit. Met mensen die werken vanuit hun hart en die gegarandeerd goed passen in uw team. Ontdek hier wie we zijn.

Ervaren, betrouwbaar en full-service

Al sinds 1995 zijn we een unieke alles-in-één dienstverlener in de uitvaartbranche. Met een groot netwerk en ongeëvenaarde branchekennis is geen vraag te gek. Onze mensen zijn er voor de nabestaanden en bieden u een helpende hand.

Ons team ondersteunt crematoria, begraafplaatsen en uitvaartondernemingen in de randstad en Noord-Holland en levert uitvaartleiders en -verzorgers door heel Nederland. Dat we betekenisvol werk leveren, merken we aan het aantal jaren dat mensen voor ons blijven werken. Wist u dat sommige uitvaartondernemers in Nederland zelfs ooit als drager bij De Helpende Hand zijn begonnen?

Planner Bedrijfsbureau Staatsievervoer Uitvaartbranche

Houten - MBO - 40 uur


Locatie

De Helpende Hand
2288GM Rijswijk (ZH) Zuid-Holland NL