Gezondheidscentrum de Roerdomp

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Gezondheidscentrum de Roerdomp
  • Nieuwegein, Utrecht

In 1979 hebben hulpverleners samen met betrokkenen uit de buurt de Stichting Wijkgezondheidszorg Doorslag/Stadscentrum opgericht. De stichting is samen met de Stichting Farmaceutische Dienstverlening, eigenaar van het gezondheidscentrum en de apotheek. Samen vormen zij Gezondheidscentrum de Roerdomp.

Zowel het gezondheidscentrum als de apotheek zijn stichtingen zonder winstoogmerk. Alle financiële middelen die ons tot beschikking komen worden toegewend aan het verlenen van optimale eerstelijnszorg. Ons enige belang is uw gezondheid.

Alle zorg onder één dak. In loondienst bij Gezondheidscentrum de Roerdomp zijn onder meer de huisartsen, centrumassistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, apothekers, apotheekassistentes, directie en administratieve krachten.

Met de externe zorgverleners en zorginstanties zijn samenwerkingsverbanden tot stand gebracht om hun zorg onder de vleugels van het gezondheidscentrum aan te kunnen bieden. Op die manier kunnen wij u een zo volledig mogelijk zorgpakket onder één dak aanbieden.
Externe zorgpartners verzorgen binnen het gezondheidscentrum onder meer logopedie, dieetadvies en bloed- en urineonderzoek (Saltro Diagnostisch Centrum).

Tweede apotheker

Nieuwegein - Universiteit - 24 - 40 uur


Locatie

Gezondheidscentrum de Roerdomp
3435SN Nieuwegein Utrecht NL