VMB Automation

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

VMB Automation
  • VMB Automation
  • Hendrik-Ido-Ambacht, Zuid-Holland

Heb je er wel eens over nagedacht hoe jouw ideale werkomgeving eruitziet? Wil je vanuit jouw vakgebied impact maken op je directe omgeving én daarbuiten? En dat zonder daarbij jezelf uit het oog te verliezen? Denk dan eens aan werken bij VMB Automation. Een bedrijf waarbij je écht iets kunt betekenen door te doen waar je goed in bent.

VMB Automation is een groeiend MKB-bedrijf dat hard- en software ontwerpt voor de machinebouw en proceswereld. Ongeveer 35 enthousiaste collegas zijn bij ons werkzaam om impact te maken. Vanuit vestigingen in Eindhoven en Hendrik-Ido-Ambacht werken wij nauw samen met elkaar om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen.

Wij kennen binnen VMB Automation een platte organisatiestructuur waarin de lijnen kort zijn. Hoewel we groeiend zijn, werken we vanuit een hechte basis met betrokken collegas. Daarnaast zijn we een lerende organisatie en staan we open voor collegas die meedenken. We benutten graag de creativiteit en het innovatievermogen van onze mensen om uitdagingen op zowel de korte als de lange termijn aan te gaan. In een sterk technologisch veranderende omgeving is dit ook nodig. Vooral de energietransitie en aanverwante sectoren vragen regelmatig om oplossingen die nog niet eerder bedacht zijn.

We zijn erg praktisch ingesteld en het overgrote deel van wat wij ontwerpen, wordt ook door ons zelf gemaakt. Je kunt dus letterlijk zien waar je aan bijdraagt. Daarnaast betekent werken in een relatief kleine organisatie ook dat de werkzaamheden zowel in de breedte als in de diepte erg divers zijn. Omdat wij in verschillende markten opereren, zijn onze projecten zeer gevarieerd qua toepassing, technische complexiteit, duur en omvang.

Kortom, je voelt direct de impact van jouw werk en dat van je collegas!
We komen graag met je in contact. Kijk op onze website https://vmbautomation.com/vacatures/ voor de vacatures of stuur een open sollicitatie.



Locatie

VMB Automation https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3792cafc97a04ad8123792b8c85fd0203104bb3ce87ef89f.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/3792cafc97a04ad8123792b8c85fd0203104bb3ce87ef89f.png
3341LL Hendrik-Ido-Ambacht Zuid-Holland NL