Kieu Engineering

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Kieu Engineering
  • Kieu Engineering
  • Sprang-Capelle, Noord-Brabant

Sinds onze start 25 jaar geleden kennen we een hele eigen manier van werken. Dat hebben we te danken aan onze oprichter Hien Kieu, een vindingrijke ideeënman die door opdrachtgevers gewaardeerd wordt vanwege zijn directe, toegewijde no-nonsens aanpak. Een manier van werken die tot op de dag van vandaag kenmerkend is voor onze totale organisatie.

Creatieve professionals
Kieu komt het beste uit de verf als het niet om standaardoplossingen gaat. Dat haalt het beste uit ons naar boven. We werken met een enthousiaste, creatieve club mensen die graag worden uitgedaagd. Samen oplossingen bedenken, daar genieten we van.

Ontwerp-vrijheid
Klanten zijn onder meer multinationals als Tata Steel en Philips, maar ook een breed scala aan MKB-bedrijven uit tal van sectoren. Juist die breedheid geeft ons de ontwerp-vrijheid om tot verrassende oplossingen te komen. Hiermee maken we onze klanten blij, maar ook onze medewerkers. Het houdt ons werk leuk en afwisselend.

Out of the box
In navolging van onze oprichter is ons bedrijf wars van onnodige poespas of ingewikkeld gedoe. We houden van korte lijnen, direct schakelen en recht op het doel af gaan. We zijn een toegewijd no nonsens-bedrijf: mouwen omhoog en aan de slag. Samen werken aan creatieve, out of the box-oplossingen voor vraagstukken waar andere bureaus geen antwoord hebben.



Locatie

Kieu Engineering https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ce150c4704ce856c1dfa7b66906e91a86a6d417ac423f71d.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/ce150c4704ce856c1dfa7b66906e91a86a6d417ac423f71d.png
5161CE Sprang-Capelle Noord-Brabant NL