KIREMA • Personalize IT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

KIREMA • Personalize IT
  • KIREMA • Personalize IT
  • Woerden, Utrecht

Het is vrijdagmiddag, de muziek knalt uit de Sonos-boxen, biertje en borrelnoten staan voor je neus, er wordt geproost op gemigreerde klanten en behaalde certificeringen en er wordt druk gepraat over het weekend dat voor de deur staat. Het is vrijdagmiddag en als je terugkijkt op afgelopen week besef je je dat er een hoop gedaan is en er weer mooie stappen zijn gezet. Voorbereidingen voor de migraties zijn klaar, die 2 lastige klantissues zijn sneller opgelost dan je dacht en het is weer gelukt om de tickets op een meer dan acceptabel niveau te houden. collegas op de Servicedesk zijn weer een stuk wijzer door de Powershell-uitleg die je gegeven hebt.

We zijn bij KIREMA een tikkeltje eigenwijs, doen dingen anders dan anderen en zijn continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden waarmee we onze klanten nog beter mee kunnen helpen of onze diensten kunnen verbeteren. Het is hard werken en veel leren, maar wel met als doel om niet alleen KIREMA maar vooral ook jezelf te laten groeien. De een focust zich op de laatste ontwikkelingen van Office 365 en de ander richt zich meer op onze VOIP diensten. Collegas krijgen de vrijheid om met ideeën te komen, nieuwe mogelijkheden te onderzoeken en certificaten te halen die hun verder helpen in hun ontwikkeling.



Locatie

KIREMA • Personalize IT https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a9d81eb36c98482e1884d38ba9edfc5b5c290ca01fe04649.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/a9d81eb36c98482e1884d38ba9edfc5b5c290ca01fe04649.png
3447GG Woerden Utrecht NL