Ri-Source Training & Recruitment

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Ri-Source Training & Recruitment
  • Ri-Source Training & Recruitment
  • Zwijndrecht, Zuid-Holland

Intermediair
Of het nu gaat om de werving en selectie van de meest geschikte kandidaat, het vinden van de juiste baan of een uitdagende interim opdracht, Ri-Source zet haar jarenlang opgebouwde kennis en ervaring dagelijks in om met kandidaten en opdrachtgevers een gezamenlijk succes te bereiken.

Source to the right match!
Ri-Source opereert binnen diverse branches en voor verschillende functiegebieden met een extra focus op inzet van professionals binnen de Informatie en Communicatie Technologie. Daarbij stellen wij persoonlijk contact centraal. Wij kijken verder dan het curriculum vitae, sterker nog, het curriculum vitae is niets meer dan een middel om een eerste beoordeling te kunnen maken. Wij creëren een scherp beeld van de verwachtingen en mogelijkheden van beide partijen. De juiste persoon in de juiste rol bij de juiste werkgever, dr draait het om bij ons.

Onderscheidend
Door middel van onze hoge betrokkenheid, kennis van zaken, onderscheiden ervaring, mensenkennis én het grote netwerk, zijn wij in staat om mooie resultaten neer te zetten voor onze opdrachtgevers én professionals. Indien vereist, worden de kerncompetenties door middel van onze op maat trainingen versterkt, zodat onze professionals net dat verschil kunnen maken bij onze opdrachtgevers.

Wenst u een verdere kennismaking?
Tijdens kantooruren zijn wij telefonisch bereikbaar via 010 8929500.
Buiten kantoortijden zijn wij ook per e-mail bereikbaar via [email protected].



Locatie

Ri-Source Training & Recruitment https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a5ab6d38e4ce32525589cf1dd2a3a3fddd1820f4f42ccd2.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/8a5ab6d38e4ce32525589cf1dd2a3a3fddd1820f4f42ccd2.jpg
3331LR Zwijndrecht Zuid-Holland NL