Bowltech International

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

  • Bowltech International
  • Made, Noord-Brabant

BOWLTECH

Bowltech is een internationale groothandel in bowlingartikelen en daarnaast actief op het gebied van aanleg en onderhoud van bowlingbanen en bowlingequipment. De Bowltech Groep heeft vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Zweden, Denemarken en Noorwegen.

Binnen de nichemarkt van bowling is Bowltech een toonaangevende speler en binnen Europa is het de enige daadwerkelijke bowling-one-stop-shop die er is.

In de Bowltech groep werken circa 70 medewerkers die dagelijks de leidende marktpositie van het bedrijf proberen te verstevigen en verder uit te breiden. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Brabantse Made, waar een team van circa 35 enthousiaste medewerkers werkzaam is.

Door de voortdurende groei van onze onderneming en de wens om continue te kunnen professionaliseren willen wij ons Finance team verder uitbreiden. Wij zijn daarom op zoek naar een enthousiaste en kundige Financial Administrator die graag onderdeel wil uitmaken van de toekomst van ons mooie bedrijf.



Relevante links
Bedrijven Made
Vacatures Made

Locatie

Bowltech International
4921PJ Made Noord-Brabant NL