TaxiTalent

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

TaxiTalent
  • TaxiTalent
  • Eindhoven, Noord-Brabant
TaxiTalent vacatures

Dé vacaturesite voor chauffeurs met passie!
TaxiTalent is dé vacaturesite waar je snel en eenvoudig een baan vindt als taxichauffeur van doelgroepenvervoer zoals leerlingenvervoer, zorgvervoer, touringcar chauffeur of cliëntenvervoer. Wij werken landelijk dus je vindt altijd wel een baan bij jou in de buurt.

Wil jij graag ochtenden en middagen aan de slag of liever meer uren maken? Onzeker over je CV? Wij vinden jouw motivatie veel belangrijker! Solliciteer snel via een paar klikken.

Over ons:
TaxiTalent.nl is een initiatief van Talent4Taxi BV, één van de grootste HR dienstverleners voor de vervoersbranche. Talent4Taxi BV bestaat al sinds 2012 en biedt vaste banen voor chauffeurs van doelgroepenvervoer. De afgelopen 10 jaar hebben gezorgd voor meer dan 1000 vaste banen voor chauffeurs in heel Nederland.

Talent4Taxi is een kennisplatform speciaal voor taxibedrijven en branche gerelateerde bedrijven en biedt advies, kennis en ervaring aan betrokken ondernemers uit de vervoersbranche. Dat kan te maken hebben met vragen over het CAO, arbeidscontracten, verzuim vraagstukken, financiële kwesties, aanbestedingen maar ook nieuws en trends. Heel breed dus, daarmee willen we een nog completere dienstverlener zijn voor nu en in de toekomst.

Taxichauffeur Leerlingenvervoer regio Harderwijk

Harderwijk - Fulltime
TaxiTalent

Taxichauffeur Leerlingenvervoer regio Ermelo

Ermelo - Fulltime
TaxiTalent

Taxichauffeur Leerlingenvervoer (regio Barneveld, Nijkerk, Renswoude, Scherpenzeel)

Barneveld - Fulltime
TaxiTalent

Taxichauffeur Leerlingenvervoer regio Harderwijk - Ermelo

Harderwijk - Fulltime
TaxiTalent

Taxichauffeur leerlingenvervoer (regio Roermond-Venlo)

Roermond - Fulltime
TaxiTalent
TaxiTalent vacatures

Locatie

TaxiTalent https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/997448138e4203b44b4dcf26cfcb308084c632e0f75437dc.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/997448138e4203b44b4dcf26cfcb308084c632e0f75437dc.png
5633AC Eindhoven Noord-Brabant NL