Networking4all

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Networking4all
  • Networking4all
  • De Meern, Utrecht

Networking4all is een deskundige en servicegerichte leverancier van SSL certificaten en cybersecurity solutions. Wij bieden een uniek holistisch aanbod op het gebied van cybersecurity diensten met als doel ontzorgen. Onze diensten zijn gericht op de drie pijlers van informatiebeveiliging mens, proces en techniek. Mede door onze flexibele en persoonlijke aanpak hebben wij altijd een passende oplossing voor uw behoefte.

Wij leveren onze producten en diensten aan grote en kleine klanten uit de detailhandel, zakelijke dienstverlening, ICT, industrie, gezondheidszorg, onderwijs en overheid.

Als preferred partner van gerenommeerde autoriteiten als DigiCert, GlobalSign, Qualys en F-Secure zetten wij ons in voor een veiliger internet en het verbeteren van uw security.

ISO 27001 | ISO 9001 | CCV Pentest Keurmerk

Na de oprichting in 2000 zijn wij begonnen met het verkopen van SSL certificaten. Later kwamen daar ook hosting en domeinnamen bij en konden wij onze klanten voorzien van een totaalpakket: een veilige website op een aantrekkelijke domeinnaam, gehost op een secuur en stabiel platform. In 2016 besloten wij om de hosting- en domeinnamentak te verkopen en ons volledig te richten op een branche waar ons hart echt lag: online security en security solutions.

Nu steeds meer diensten afhankelijk zijn van het internet merken wij dat het adequaat beveiligen van diensten en producten, ondanks dat het zo ontzettend belangrijk is, veelal nog over het hoofd gezien wordt. Denk bijvoorbeeld aan die slimme thermostaat in de woonkamer, of een transactie kunnen doen door uw mobiele telefoon te laten scannen bij de kassa. En dat terwijl hackers steeds slimmer worden en software die misbruik kan maken van een onbeveiligde dienst of website steeds laagdrempeliger wordt, of zelfs als dienst wordt verkocht. Daarom zien wij het als onze missie om onze kennis over deze onderwerpen te delen en dit om te zetten in een veiligere online wereld.



Locatie

Networking4all https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/13b8b555cc1fcf44b634aac207f5b8371161ab5e86a0d945.png https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/13b8b555cc1fcf44b634aac207f5b8371161ab5e86a0d945.png
3453PV De Meern Utrecht NL