BetaIT

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

BetaIT
  • BetaIT
  • Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland

Business developer / Recruiter
BetaIT is in 2019 van start gegaan met als doel om te laten zien dat recruiters ook betrouwbaar kunnen zijn en dat het ook echt anders kan.

Als Business developer/recruiter heb je een 360 graden rol. Aan de ene kan spreek je dagelijks IT-professionals die je graag wilt introduceren bij jouw klanten en aan de andere kant ben je bezig om nieuwe samenwerkingen op te zetten met interessante bedrijven die jij denkt te kunnen helpen met het invullen van hun openstaande IT-vacatures.

Hoe vind ik de juiste mensen?
Er zijn verschillende manieren om opzoek te gaan naar kandidaten. Hiervoor gebruiken wij kanalen zoals LinkedIn, de bekende Jobboards en door ons zelf ontwikkelde ATS.

- LinkedIn
Je kan LinkedIn gebruiken om in contact te komen met de juiste mensen. Hiervoor krijg je een LinkedIn Recruiter account en uiteraard een training om te leren hoe je LinkedIn het beste kan gebruiken om in contact te komen met jouw doelgroep.

- ATS
Wij hebben een pool met kandidaten die openstaan om gebeld of gemaild te worden met nieuwe vacatures die kunnen passen bij hun wensen/eisen. Onze ATS is voorzien van IT-professionals die ook echt openstaan om gebeld of gemaild te worden met relevante vacatures.

- CV database
Kandidaten kunnen geworven worden door cv-databases in de gaten te houden. Daarop plaatsen mensen hun CVs wanneer zij opzoek gaan naar een nieuwe baan.

- Bellen
Er wordt veel gebeld op kantoor. Je moet niet bang zijn om mensen koud te bellen voor een kennismaking en relaties aan te gaan.

- Resourcer
Samen met jouw Resourcer vormen jullie een team. De Resourcer is een voor jou belangrijk persoon die jou helpt om de juiste kandidaten te benaderen. Naarmate jouw markt groeit des te meer ruimte er is om nieuwe Resourcers aan te nemen.

Waar vind ik de bedrijven die ik kan benaderen?
Ook hiervoor zijn er verschillende manieren. Je kan opzoek naar interessante vacature en vervolgens het bedrijf benaderen, je kan in onze ATS kijken welke bedrijven opzoek zijn naar IT-professionals, je kan de jobboards in de gate houden en je kan jouw netwerk gebruiken om nieuwe samenwerkingen aan te gaan.

Hoe ziet mijn dag eruit?
Je begint al vroeg in de ochtend. Om 7:30-8:30 ben je op kantoor om samen met de andere business developers de dag voor te bereiden. Je gaat alvast opzoek naar IT-professionals die je denkt te kunnen helpen of je maakt alvast jouw bellijst van bedrijven die je die dag wilt spreken.

Als business developer bel je veel. Dat kan zijn met bedrijven waar je graag mee zou willen samenwerken, bestaande partners, nieuwe kandidaten en kandidaten die op dat moment in proces zitten.
Jij bent degene die het proces van begin tot eind begeleidt en je bent het aanspreekpunt voor jouw eigen klanten en de kandidaten die jij in proces hebt gekregen. Of ze nou van jezelf zijn of die je hebt ontvangen van jouw Resourcer.

Om 17:00 doe je nog even snel een laatste check en blijft nog even op kantoor hangen of vertrekt weer.

Wat krijg ik?
- Geld. Minimaal 2.500 (Startsalaris voor een junior zonder ervaring) tot 6.000 (voor een senior met een trackrecord)
- Vakantiedagen: Onbeperkt. Neem je tijd om tot rust te komen.
- Flexibiliteit: Begin eerder/later, vertrek eerder/later, werk thuis/werk op kantoor/werk vanuit Bali. Het maakt ons niet uit, zolang er gewerkt wordt.
- Hardware: MacBook Air
- Bonus: Een Junior heeft een gemiddelde bonus van 500 - 2000 per maand, een medior zit tussen de 2000-4000 en als een senior heb je het over een bedrag vanaf 4.000.

Laat je niet misleiden door het geld, het is hard werken! Voor je harde werk proberen we je ook goed te belonen.

Wat vragen jullie?
- Doorzettingsvermogen!!! Of je ervaring hebt of niet. Als je snel opgeeft en niet je uiterste best doet voor jouw kandidaten is dit waarschijnlijk niet de ideale functie voor jou.
Geen ervaring in de sales of IT-recruitment? Geen probleem! Wij bieden jou een plek om de eerste stappen te zetten en ervaring op te doen. Je krijgt een buddy totdat je zelfstandig bent.
- Flexibiliteit: Wij bieden flexibiliteit, maar verwachten het ook van jou. Als een kandidaat of een van je partners vraagt of je nog even om 17:00 wil bellen, moet dat geen probleem zijn.
- HBO werk- of denkniveau. Al afgestudeerd of bezig met een deeltijd/duale studie
- Voor de rol van Business developer/Recruiter zijn wij opzoek naar iemand die fulltime beschikbaar is. Parttime werken is momenteel niet mogelijk.

Solliciteren? Bel even naar 06 53 25 54 51 voor een kennismakinggesprek! Liever mailen? Stuur dan even een bericht naar [email protected].



Locatie

BetaIT https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5701597d4bf18c3c996f931590dbf1990cb3ed59c0aff31d.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/5701597d4bf18c3c996f931590dbf1990cb3ed59c0aff31d.jpg
2908LP Capelle aan den IJssel Zuid-Holland NL