Dapowerkt

Contact, telefoonnummer, adres & vestigingen.

Dapowerkt
  • Dapowerkt
  • Almere, Flevoland

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Zoek je een omgeving waarin je mag zijn wie je bent? Werk je graag met jongeren en leg jij de focus op het kind en diens behoeften?

Dan ben jij ons ontbrekende puzzelstuk!

Om onze jeugd in het onderwijs zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, zijn we op zoek naar een Schaduwbegeleider die passie heeft voor het vak.
Dapowerkt is een jong, dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen in het primair onderwijs. Het belang van goede ondersteuning in de ontwikkeling van het kind en de juiste mensen inzetten om dit te realiseren is ons streven, de zogeheten schaduwbegeleiding. De schaduw van Dapowerkt worden op school ingezet om kinderen, die het vermogen hebben om te leren maar door bepaalde obstakels er niet aan toekomen, te helpen.

Functieomschrijving.

Als schaduwbegeleider stem je jouw activiteiten af tussen alle partijen gericht op de ontwikkeling van de leerling in het primair onderwijs in Amsterdam. Je werkt nauw samen met onder andere leerkrachten, IBer en ouders/verzorgers met als doel het goed in kaart brengen van de ondersteuningsvraag en de het inzetten van de juiste begeleidingsmethodiek. Inzicht en kennis hebben van de taak, organisatie en de werkwijze van de school is de basis van waaruit jij te werk zal gaan. Er wordt beroep gedaan op jouw flexibiliteit en snelle aanpassingsvermogen aangezien je snel moet kunnen schakelen tussen werkzaamheden, maar tegelijkertijd te maken hebt met leerlingen die wat extra aandacht nodig hebben. Kortom, jij wordt ingezet ter ondersteuning van het kind tijdens de les.

Dit ga jij doen.
- Praktische begeleiding aan leerlingen in (en soms buiten) de klas
- Rapporteren en terugkoppelen aan leerkrachten/IBer
- Relevante kennis rondom de ondersteuningsvraag actueel houden

Wat vragen wij?
- MBO niv. 3 of 4
- Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal. Vreemde talen is een pré
- Flexibel
- Hand-on mentaliteit
- Vaardig zijn en inzicht hebben in het begeleiden van kinderen
- Empathisch vermogen
- Zelfstandig kunnen werken

Dit bieden wij
- Een overeenkomst voor bepaalde tijd (16-32 uur per week). Opdracht van 1 januari tot 1 juli 2023
- ZZP-functie
- 30-40 per uur (vrijgesteld van btw)
- Leuke collegas
- Tijden van 08:00-16:00u
- Overuren uitbetaald
- Reiskostenvergoeding van 0,19 per kilometer

Een veelzijdige en uitdagende functie met een (betekenis)volle agenda in een wisselend rooster, waarbij je al je capaciteiten kunt benutten en kan bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd.


Zie jij in elke beperking/zorgvraag/hulpbehoevend kind een kans? Denk jij dat Dapowerkt als organisatie bij je past?

Neem dan contact op met ons op het telefoonnummer 06-12172433. Of mail jouw CV en motivatie naar [email protected]



Locatie

Dapowerkt https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cc608f1e323a70787fda0b81f714b990b6312ff4cac55f1a.jpg https://cdn.werkzoeken.nl/logo_groot/cc608f1e323a70787fda0b81f714b990b6312ff4cac55f1a.jpg
1323VK Almere Flevoland NL